Artikel top billede

Alvorlig sårbarhed i HP-printere: Opdatering til 54 forskellige printere bør installeres med det samme

Printerproducenten HP udsender sikkerhedsopdatering til 54 forskellige printermodeller. Den bør installeres med det samme.

“Man bør med det samme handle i forhold informationen i denne sikkerhedsbulletin.”

Sådan lyder beskeden fra printer-giganten HP i forbindelse med, at selskabet netop har udsendt en opdatering, der skal lukke en alvorlig sårbarhed.

Opdateringen er udsendt til 54 forskellige printermodeller til virksomhedssegmentet. Det drejer sig om printere i serierne HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise, HP LaserJet Managed og HP OfficeJet Enterprise.

Printere kan give sikkerhedsproblemer

Sårbarheden, der indentificeres med CVE-2017-2750, handler om et problem med DLL-signaturvalideringen, der potentielt kan gøre det muligt at afvikle kode på systemet.

Det er en kendt sag, at printere kan udgøre en akilleshæl i virksomhedernes it-infrastruktur, fordi de er koblet til netværket og ofte ikke bliver opdateret ofte nok.

Derfor er en printer et oplagt udgangspunkt for angreb for de it-kriminelle.

"HP distribuerer denne sikkerhedsbulletin bredt for at gøre brugerne af de påvirkede HP-produkter opmærksomme på den vigtige sikkerhedsinformation i denne bulletin.”

“HP anbefaler, at alle brugere fastslår betydningen af denne information i forhold til deres individuelle situationer og handler derefter,” lyder beskeden fra HP.

Du kan se hele listen med sårbare HP-printere her.

Læs også:

23-årig mand hacker 150.000 printere over hele verden med botnet-advarsel

Printere og videokameraer nyt mål for hackerne: IoT-udstyr lægger Amazon, Spotify og Twitter ned i stort angreb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere