Artikel top billede

Alvorlig sårbarhed i HP-printere: Opdatering til 54 forskellige printere bør installeres med det samme

Printerproducenten HP udsender sikkerhedsopdatering til 54 forskellige printermodeller. Den bør installeres med det samme.

“Man bør med det samme handle i forhold informationen i denne sikkerhedsbulletin.”

Sådan lyder beskeden fra printer-giganten HP i forbindelse med, at selskabet netop har udsendt en opdatering, der skal lukke en alvorlig sårbarhed.

Opdateringen er udsendt til 54 forskellige printermodeller til virksomhedssegmentet. Det drejer sig om printere i serierne HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise, HP LaserJet Managed og HP OfficeJet Enterprise.

Printere kan give sikkerhedsproblemer

Sårbarheden, der indentificeres med CVE-2017-2750, handler om et problem med DLL-signaturvalideringen, der potentielt kan gøre det muligt at afvikle kode på systemet.

Det er en kendt sag, at printere kan udgøre en akilleshæl i virksomhedernes it-infrastruktur, fordi de er koblet til netværket og ofte ikke bliver opdateret ofte nok.

Derfor er en printer et oplagt udgangspunkt for angreb for de it-kriminelle.

"HP distribuerer denne sikkerhedsbulletin bredt for at gøre brugerne af de påvirkede HP-produkter opmærksomme på den vigtige sikkerhedsinformation i denne bulletin.”

“HP anbefaler, at alle brugere fastslår betydningen af denne information i forhold til deres individuelle situationer og handler derefter,” lyder beskeden fra HP.

Du kan se hele listen med sårbare HP-printere her.

Læs også:

23-årig mand hacker 150.000 printere over hele verden med botnet-advarsel

Printere og videokameraer nyt mål for hackerne: IoT-udstyr lægger Amazon, Spotify og Twitter ned i stort angreb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”
Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.