Artikel top billede

Apple på vej med næste udgave af iOS 12 - se her hvad du kan vente dig af næste version

Mens de fleste Apple-brugere er ved at opdatere til iOS 12, er Apple klar til at begynde brugertest af næste version, iOS 12.1, som nu udsendes i fjerde beta-udgave.

Mens Apple-brugere verden over er godt i gang med opdatere deres iPhones til iOS 12, som det amerikanske selskab udsendte i sommer, er Apple nu ved at gøre klar til næste opdatering, iOS 12.1.

Selskabet udsendte den første beta-udgave af iOS 12.1 til sin kreds af testere blot et døgn efter, at iOS 12 blev udsendt.

Siden er det gået stærkt. Apple er nu klar til at sende fjerde test-udgave, beta 4, afsted til test hos udviklerne, som kan hente beta 4-udgaven i Apples udvikler-forum developler.apple.com

Vil man som ikke-udvikler være med til at teste nye versioner af iOS kan man gå til beta.apple.com og downloade test-udgaverne.

Hvad er der i vente?

Den endelige udgave ventes klar inden for de kommende uger, og vi er allerede så langt fremme, at vi kan begynde at se, hvad der er i vente.

Det ser således ud til, at Apple med iOS 12.1 genindfører Group FaceTime, der blev fjernet fra beta-udgaven i sommer, ligesom der vil blive tilføjet nye emojis og fikset forskellige bugs.

Ifølge vores amerikanske nyhedsbureau indeholder iOS 12.1 også forskellige hints til de kommende iPads, som ventes at se dagens lys inden jul.

iOS 12.1 indeholder nemlig Face ID-understøttelse i landskabs-mode, hvilket ifølge vores nyhedsbureau sigter efter de kommende iPad Pro-maskiner.

Samtidig understøtter den nye Xcode Simulator i iOS 12.1 opløsning op til 3849x2160 (4K), hvilket antyder, at de kommende iPad vil få indbygget USB-C-adgang til 4K-skærme.

Læs også: Apple præsenterer iOS 12 – hurtigere, smartere Siri, mindre stress og nye grimasser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere