Artikel top billede

Apple på vej med næste udgave af iOS 12 - se her hvad du kan vente dig af næste version

Mens de fleste Apple-brugere er ved at opdatere til iOS 12, er Apple klar til at begynde brugertest af næste version, iOS 12.1, som nu udsendes i fjerde beta-udgave.

Mens Apple-brugere verden over er godt i gang med opdatere deres iPhones til iOS 12, som det amerikanske selskab udsendte i sommer, er Apple nu ved at gøre klar til næste opdatering, iOS 12.1.

Selskabet udsendte den første beta-udgave af iOS 12.1 til sin kreds af testere blot et døgn efter, at iOS 12 blev udsendt.

Siden er det gået stærkt. Apple er nu klar til at sende fjerde test-udgave, beta 4, afsted til test hos udviklerne, som kan hente beta 4-udgaven i Apples udvikler-forum developler.apple.com

Vil man som ikke-udvikler være med til at teste nye versioner af iOS kan man gå til beta.apple.com og downloade test-udgaverne.

Hvad er der i vente?

Den endelige udgave ventes klar inden for de kommende uger, og vi er allerede så langt fremme, at vi kan begynde at se, hvad der er i vente.

Det ser således ud til, at Apple med iOS 12.1 genindfører Group FaceTime, der blev fjernet fra beta-udgaven i sommer, ligesom der vil blive tilføjet nye emojis og fikset forskellige bugs.

Ifølge vores amerikanske nyhedsbureau indeholder iOS 12.1 også forskellige hints til de kommende iPads, som ventes at se dagens lys inden jul.

iOS 12.1 indeholder nemlig Face ID-understøttelse i landskabs-mode, hvilket ifølge vores nyhedsbureau sigter efter de kommende iPad Pro-maskiner.

Samtidig understøtter den nye Xcode Simulator i iOS 12.1 opløsning op til 3849x2160 (4K), hvilket antyder, at de kommende iPad vil få indbygget USB-C-adgang til 4K-skærme.

Læs også: Apple præsenterer iOS 12 – hurtigere, smartere Siri, mindre stress og nye grimasser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere