Artikel top billede

Apple på vej med næste udgave af iOS 12 - se her hvad du kan vente dig af næste version

Mens de fleste Apple-brugere er ved at opdatere til iOS 12, er Apple klar til at begynde brugertest af næste version, iOS 12.1, som nu udsendes i fjerde beta-udgave.

Mens Apple-brugere verden over er godt i gang med opdatere deres iPhones til iOS 12, som det amerikanske selskab udsendte i sommer, er Apple nu ved at gøre klar til næste opdatering, iOS 12.1.

Selskabet udsendte den første beta-udgave af iOS 12.1 til sin kreds af testere blot et døgn efter, at iOS 12 blev udsendt.

Siden er det gået stærkt. Apple er nu klar til at sende fjerde test-udgave, beta 4, afsted til test hos udviklerne, som kan hente beta 4-udgaven i Apples udvikler-forum developler.apple.com

Vil man som ikke-udvikler være med til at teste nye versioner af iOS kan man gå til beta.apple.com og downloade test-udgaverne.

Hvad er der i vente?

Den endelige udgave ventes klar inden for de kommende uger, og vi er allerede så langt fremme, at vi kan begynde at se, hvad der er i vente.

Det ser således ud til, at Apple med iOS 12.1 genindfører Group FaceTime, der blev fjernet fra beta-udgaven i sommer, ligesom der vil blive tilføjet nye emojis og fikset forskellige bugs.

Ifølge vores amerikanske nyhedsbureau indeholder iOS 12.1 også forskellige hints til de kommende iPads, som ventes at se dagens lys inden jul.

iOS 12.1 indeholder nemlig Face ID-understøttelse i landskabs-mode, hvilket ifølge vores nyhedsbureau sigter efter de kommende iPad Pro-maskiner.

Samtidig understøtter den nye Xcode Simulator i iOS 12.1 opløsning op til 3849x2160 (4K), hvilket antyder, at de kommende iPad vil få indbygget USB-C-adgang til 4K-skærme.

Læs også: Apple præsenterer iOS 12 – hurtigere, smartere Siri, mindre stress og nye grimasser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere