Artikel top billede

Kryptovaluta er steget 20 procent: Analytiker forventer værdien bliver fordoblet i 2020

Den digitale kryptovaluta bitcoin er allerede steget 20 procent i løbet af de første 15 dage af året. Spændinger i udlandet kan få kryptovalutaen til at stige endnu mere, vurderer en analytiker.

På bare 15 dage er prisen for den digitale kryptovaluta bitcoin steget med 20 procent.

Dermed ligger den nuværende pris på omkring 8.667 dollar, der altså er mere end 20 procent mere end før nytår.

Det er den bedste start på et nyt år siden 2012.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie CNBC.

Den kendte kryptovaluta har både oplevet voldsomme stigninger og fald de senere år. I 2017 ramte den sit højeste niveau nogensinde med en pris på 20.000 dollar.

Dermed er den altså blevet mere end halveret på mindre end tre. Men den positive udvikling for den digitale valuta ser ud til at fortsætte, vurderer analytikeren Jehan Chu.

Han peger på, at urolighederne i Iran er med til at flytte mange investeringer over i alternative investeringer som eksempelvis bitcoin.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere