Artikel top billede

Kryptovaluta er steget 20 procent: Analytiker forventer værdien bliver fordoblet i 2020

Den digitale kryptovaluta bitcoin er allerede steget 20 procent i løbet af de første 15 dage af året. Spændinger i udlandet kan få kryptovalutaen til at stige endnu mere, vurderer en analytiker.

På bare 15 dage er prisen for den digitale kryptovaluta bitcoin steget med 20 procent.

Dermed ligger den nuværende pris på omkring 8.667 dollar, der altså er mere end 20 procent mere end før nytår.

Det er den bedste start på et nyt år siden 2012.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie CNBC.

Den kendte kryptovaluta har både oplevet voldsomme stigninger og fald de senere år. I 2017 ramte den sit højeste niveau nogensinde med en pris på 20.000 dollar.

Dermed er den altså blevet mere end halveret på mindre end tre. Men den positive udvikling for den digitale valuta ser ud til at fortsætte, vurderer analytikeren Jehan Chu.

Han peger på, at urolighederne i Iran er med til at flytte mange investeringer over i alternative investeringer som eksempelvis bitcoin.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere