Artikel top billede

Salesforce køber virksomhed for milliarder

Salesforce køber virksomheden Vlocity for små ni milliarder kroner.

Amerikanske Salesforce har offentliggjort, at opkøbet af virksomheden Vlocity nu er faldet på plads.

Prisen for handlen er på 1,33 milliarder dollar, svarende til næsten ni milliarder kroner.

Det oplyser Salesforce i en meddelelse til Computerworld.

Vlocitys løsninger er bygget på Salesforce-platformen, og selskabet leverer cloud- og mobilsoftware til nogle af verdens største virksomheder inden for en række brancher og sektorer som kommunikation, medie og underholdning, energi og forsyning, sundhed samt det offentlige, lyder det i meddelelsen.

"Vi kunne ikke være mere begejstrede for fremtiden for Industries hos Salesforce. Med David og hans team ombord vil Salesforce og Vlocity levere endnu stærkere teknologi og kapaciteter til alle kunder, når de har mest brug for det," er medlingen fra Salesforces COO Bret Taylor i en skriftlig kommentar om opkøbet.

Læs også: Danske Michael Zink stopper som nordisk topchef for Salesforce
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere