Artikel top billede

Salesforce køber virksomhed for milliarder

Salesforce køber virksomheden Vlocity for små ni milliarder kroner.

Amerikanske Salesforce har offentliggjort, at opkøbet af virksomheden Vlocity nu er faldet på plads.

Prisen for handlen er på 1,33 milliarder dollar, svarende til næsten ni milliarder kroner.

Det oplyser Salesforce i en meddelelse til Computerworld.

Vlocitys løsninger er bygget på Salesforce-platformen, og selskabet leverer cloud- og mobilsoftware til nogle af verdens største virksomheder inden for en række brancher og sektorer som kommunikation, medie og underholdning, energi og forsyning, sundhed samt det offentlige, lyder det i meddelelsen.

"Vi kunne ikke være mere begejstrede for fremtiden for Industries hos Salesforce. Med David og hans team ombord vil Salesforce og Vlocity levere endnu stærkere teknologi og kapaciteter til alle kunder, når de har mest brug for det," er medlingen fra Salesforces COO Bret Taylor i en skriftlig kommentar om opkøbet.

Læs også: Danske Michael Zink stopper som nordisk topchef for Salesforce
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere