Podcast: Haldor Topsøe CIO Niels Keller-Larsen har fem digitale "must win battles" - hør om dem her

Podcast - The Digitale Edge: Haldor Topsøe CIO Niels Keller-Larsen har fem digitale "must win battles" og har sat produktionen i fokus det næste års tid. Hør om industrigigantens digitale rejse her.

Podcast: AirBnb og Uber er det, som vi typisk forbinder med moderne virksomheder: De er videnstunge – og ofte skabt ud fra en eller to grundlæggeres gode idé.

Men gode ideer er ikke en ny opfindelse.

I dag produceres for eksempel omkring 50 procent af verdens kunstgødning ved hjælp af teknologi fra den danske virksomhed Haldor Topsøe, der blev grundlagt i 1940 af dr. Haldor Topsø på baggrund af hans store viden og gode ideer.

Haldor Topsøe leverer i dag derfor viden og processer til katalyser i industrien – altså hvor eksempelvis kemiske stoffer omdannes.

Kundekredsen inkluderer landbrugssektoren, raffinaderi- og olieindustrien og elværker – og handler blandt andet om at nedbringe forureningen ved produktionen.

Siden 2015 har Vice President & CIO Niels Keller-Larsen stået i spidsen for it-anvendelsen hos Haldor Topsøe.

Og i denne episode er vi så heldige, at Niels er vores gæst i The Digitale Edge for blandt andet at tale om it i videnstunge moderne virksomheder og Internet of Things i industrien.

Samtidig kan du høre om Haldor Topsøes fem digitale "must win battles" - og hvorfor produktionen er i fokus det næste års tid.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP. Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.




Premium
Mystikken breder sig om pludselig fyring af Waoo-topchef efter alvorlige beskyldninger: Selskabet er fuldkomment tavst
Mystikken breder sig om årsagen til, at Waoo med øjeblikkelig virkning har fyret topchef Jørgen Stensgaard. Spørgsmålene hober sig op, men der er total tavshed hos Waoo og selskabets bestyrelse, der ikke vil stille op til interview. Her er hvad, vi ved.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.