Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: IT Optimiser)

Klar melding fra top-CIO om fremtidens it-afdeling: ”Der skal fuld power ud til frontlinjen”

Podcast: Hør Årets CIO, Susanne Schustin, og Bestseller CIO Nicolas Skovmands bud på fremtidens it-afdeling. Hvad den kræver, hvad der skal laves internt, og hvad det vil sige at have succes som digital leder.

Klare rammeværktøjer, fuld power ud til frontlinjen og et stærkt centralt office of the CIO.

Det er sådan, at Årets CIO 2023, Susanne Schustin, som indtil for nyligt var CIO hos Bluewater Shipping og Nicolas Skovmand, CIO hos Bestseller, ser den ideelle it-afdeling.

Det kom frem, da de to top-CIO'er var med i podcasten The Digital Edge.

I podcasten, som er tilgængelig nu på både Computerworld (se længere nede) og iTunes, får du ikke kun de skarpe bud på it-afdelingen, men meget mere.

Hør blandt andet om:

- Hvorfor Nicolas og Bestseller arbejder med agile teams og mini-CIO'er for hvert team.

- Hvordan de to CIO'er undgår spagetti-landskaber, men samtidig fastholder lokal beslutningskraft.

- Hvordan Susanne og Nicolas ser balancen mellem eksterne konsulenter og egne it-ressourcer udvikle sig de næste par år.

- Hvorfor Susanne skelner mellem pro-code, og så det, der handler om at gøre medarbejderne mere effektive nu og her.

Sidst i podcasten kan du desuden høre de to CIO'er fortælle om, hvad det egentligt vil sige at være en succesfuld digital leder.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.


Episoden er optaget live hos IT Optimiser som stillede lokaler til rådighed for Computerworld og tilskuerne. Undertegnedes stemme driller desværre på grund af problemer med teknikken en smule i starten af podcasten, men heldigvis går gæster og medværten klokkeklart igennem.

Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.

Lyt også til andre episoder af The Digital Edge her: