Artikel top billede

CIO Elo Høgh Bromer: Danish Crown vil investere en milliard i robotter og ny teknologi

Podcast: Store investeringer i automatisering, robotter og vision-teknologi skal sikre effektivitet og kvalitet hos Danish Crown. Hør om CIO Elo Høgh Bromers planer i den nyeste episode af The Digital Edge.

Danish Crown eksporterer svinekød til hele verden - inklusive det gigantiske kinesiske marked.

Den slags eksporteventyr kommer ikke af sig selv.

Det kræver et stærkt forretningsfokus, og det kræver den rigtige brug af teknologi - og så skal der være styr på både leverancer og sporbarhed, når man flytter kød til den anden side af kloden på et uforudsigeligt globalt marked.

Den slags har Elo Høgh Bromer, CIO hos Danish Crown haft styr på siden 2014. Han er gæst i denne episode af topleder-podcasten The Digital Edge.

Så lyt med til denne episode, hvor du kan høre om:

- Hvordan corona ramte Danish Crown og hvad it gjorde for at sikre, at verden ikke måtte leve uden bacon.

- Hvilke værktøjer Elo Høgh Bromer har brugt til at få involveret forretningen og skabe en villighed til at prøve noget nyt.

- Hvordan ny teknologi og en milliardinvestering i automatisering, robotter og vision-teknologi skal sikre kvaliteten hos Danish Crown – og samtidig sikre, at forbrugeren kan spore kødets oprindelse.

- Hvordan bæredygtighed og CO2 aftryk fylder stadigt mere fra landmændene og helt ud til den enkelte forbruger ved supermarkedets køledisk.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.Premium
Intels store plan afsløret: Fire nye generationer af processorer klar inden 2025 - og en helt ny æra er på vej
Intels nye CEO Pat Gelsinger har fremlagt planen for de fem års produkter. Planen rummer hele fire nye processorteknologier og en vild ny standard for produktionsteknologien. Se planerne her.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få overblik over forhindringer på den digitale rejse og kom hurtigt videre
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.