Artikel top billede

CIO Elo Høgh Bromer: Danish Crown vil investere en milliard i robotter og ny teknologi

Podcast: Store investeringer i automatisering, robotter og vision-teknologi skal sikre effektivitet og kvalitet hos Danish Crown. Hør om CIO Elo Høgh Bromers planer i den nyeste episode af The Digital Edge.

Danish Crown eksporterer svinekød til hele verden - inklusive det gigantiske kinesiske marked.

Den slags eksporteventyr kommer ikke af sig selv.

Det kræver et stærkt forretningsfokus, og det kræver den rigtige brug af teknologi - og så skal der være styr på både leverancer og sporbarhed, når man flytter kød til den anden side af kloden på et uforudsigeligt globalt marked.

Den slags har Elo Høgh Bromer, CIO hos Danish Crown haft styr på siden 2014. Han er gæst i denne episode af topleder-podcasten The Digital Edge.

Så lyt med til denne episode, hvor du kan høre om:

- Hvordan corona ramte Danish Crown og hvad it gjorde for at sikre, at verden ikke måtte leve uden bacon.

- Hvilke værktøjer Elo Høgh Bromer har brugt til at få involveret forretningen og skabe en villighed til at prøve noget nyt.

- Hvordan ny teknologi og en milliardinvestering i automatisering, robotter og vision-teknologi skal sikre kvaliteten hos Danish Crown – og samtidig sikre, at forbrugeren kan spore kødets oprindelse.

- Hvordan bæredygtighed og CO2 aftryk fylder stadigt mere fra landmændene og helt ud til den enkelte forbruger ved supermarkedets køledisk.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.