Artikel top billede

Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra nogle af Danmarks bedste CIO'er

The Digital Edge: Vi har samlet seks gode råd mere om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på en halv time i denne nyeste episode af podcasten The Digital Edge.

I de første 17 episoder har vi i podcasten The Digital Edge talt med nogle af de skarpeste, bedste og mest interessante CIOs og digitale chefer i Danmark.

Hver af vores meget erfarne gæster har efterladt os med gode råd om, hvordan man kan sætte endnu mere fart på digitaliseringen og forretningen.

De gode råd er for gode til ikke at dele endnu en gang. Derfor har vi lyttet, noteret og samlet de dygtige gæsters digitale visdom sammen til denne anden del af vores dobbelte specialudgave af The Digital Edge. Alt sammen i en letfordøjelig opsummering.

I denne episode kan du blandt andet få gode råd fra CIO'er hos så forskellige virksomheder som Pandora, COOP, Haldor Topsøe, Rockwool og Royal Greenland.

I den første episode (nummer 18 som du kan finde her) kan du få gode råd fra blandt andre CIO'erne hos Carlsberg, Spar Nord og Ørsted.

Undervejs i episoden henvises til vores helt selvopfundne digitale kvadrat. Hvis du vil se kvadratet og hvor de gode råd placerer sig kan du besøge computerworld.dk/theedge - hvor du også kan finde en oversigt over alle episoder.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

I denne (og forrige) episode henviser vil til vores helt selvopfundne Digitale Kvadrat. Det kan du se nedenfor med de virksomheder, som vi har samlet de gode råd op fra.

Tallene afspejler den rækkefølge, som vi nævner de gode råde i. Nummer 1 til 6 er fra denne episode, mens nummer 7 til 12 drøftes i den kommende episode.

Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.