Artikel top billede

Jesper Frederiksen (tv) tiltrådte i august 2020 som CIO og Vice President for digital enablement hos den globale vindueskoncernen Velux (Foto: Lars Jacobsen)

Velux's CIO Jesper Frederiksen er vendt hjem til Danmark efter it-karriere i USA - få hans syn på forskellene og planerne her

Podcast: De seneste syv år har Jesper Frederiksen arbejdet med innovation og it-ledelse i Silicon Valley, North Carolina, Washington, Oregon senest Vancouver. Nu skal han stå i spidsen for Velux. Hør om forskellene på it i USA og Danmark - og om planerne for Velux her.

Det danske CIO-landskab er i stigende grad blevet internationaliseret i takt med, at flere CIO-job bliver besat med udenlandske kandidater.

Men der er også dem, som bliver besat af danskere med omfattende erfaring fra udlandet.

En af dem er Jesper Frederiksen, der i august 2020 tiltrådte som CIO og Vice President for Digital Enablement i den globale vindueskoncern Velux.

For de seneste syv år har Jesper Frederiksen arbejdet med innovation og it-ledelse i Silicon Valley, North Carolina, Washington, Oregon og senest Vancouver.

Vi er så heldige, at have Jesper Frederiksen som gæst i denne episode af The Digital Edge, hvor vi skal tale om forskellene på at drive og lede it-afdelinger i Danmark og USA.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.