Artikel top billede

Vestager langer ud efter Twitter: "Hvorfor har man ikke gjort mere tidligere?"

EU's danske ledende næsteformand for EU Kommissionen undrer sig over, at Twitter har ventet til sidste øjeblik med at udelukke Donald Trump.

Donald Trumps udelukkelse fra det sociale medie Twitter var forventet.

Det mener EU's ledende næstformand Margrethe Vestager, der har ansvaret for det digitale område i EU.

Den danske kommissær påpeger desuden, at det er besynderligt, at Twitter ikke har reageret tidligere.

"Efter alle disse år med Trumpism, hvor ma har faktatjekket hans udtalelse, så virker det besynderligt, at man fem minutter i 12, et minut i 12 eller i virkeligheden 30 sekunder i 12, vælger at udelukke ham. Man spørger sig selv, 'hvorfor har man ikke gjort mere tidligere," siger Vestager til den amerikanske avis The Washington Post.

Læs også: Vestager åbner ny undersøgelse mod Google efter bøder for 59 milliarder

I USA er Margrethe Vestager kendt for at være benhård mod store tech-giganter særligt fra USA.

The Washington Post holder sig heller ikke tilbage med at kalde hende for 'verdens mest magtfulde lovgiver inden for den digitale verden.'

"Hvis du har en situation hvor nogle gør noget, de ikke burde, så kan du tage deres opslag ned, men du er nødt til at involvere dig i dem," lyder det fra Vestager til avisen.

Den tidligere danske minister anerkender dog, at det er en ekstraordinær situation med Donald Trump.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere