Trygs CIO Anne Nørklit Lønborg er midt i en kæmpe omstilling: ”Vi laver ikke længere 10-årige vandfaldsprojekter, hvor vi køber et kernesystem med all-inclusive”

Podcast, The Digital Edge:, Hør Tryg CIO Anne Nørklit Lønborgs bud på fremtidens it-afdeling i en verden fuld af outsourcing og stadig større skift til cloud.

Podcast: For de fleste af os er et forsikringsselskab en abstrakt størrelse og noget, som vi heldigvis mest kender på afstand, når ulykken er ude – eller når vi tager os sammen til at kigge på priserne.

Og med it-løsninger og stadig større grad af selvbetjening er det nemt at komme endnu længere væk fra kunderne.

Men sådan behøver det ikke at være. Især ikke hvis det står til Anne Nørklit Lønborg, der er CIO hos Tryg.

Tryg har været igennem en transformation, hvor målet er at få it til at spille en helt central rolle, når det handler om at skabe gode, engagerende kundeoplevelser – og samtidig være enableren, når forretningen skal udvikles.

Det arbejde var en af årsagerne til, at Anne Nørklit Lønborg var en af de fem nominerede til titlen som Årets CIO i 2020.

Anne Nørklit Lønborg ergæst i den nyeste udgave af podcasten The Digital Edge, hvor du kan høre hendes bud på tre centrale CIO-emner:
  • Hvordan fremtidens it-afdeling ser ud i en verden fuld af outsourcing og stadig større skift til cloud.
  • Hvordan man bedst muligt griber transformation af kernesystemerne an.
  • Og om hvordan man hos Tryg har udviklet en model, hvor ledelsen har en fast ramme for langtidsinvesteringer til store nye tiltag, som prioriteres løbende.
Alt det, og mere til, kan du høre om i den seneste episode af The Digital Edge.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP. Husk du kan abonnere på The Digital Edge på iTunes (link) eller RSS (link)

Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback.
Premium
Microsoft opgiver milliardkøb af gamer-chatplatform med tusindvis af danske brugere
I marts forlød det, at Microsoft var svært interesseret i at købe chatplatformen Discord for over 10 milliarder dollar. Men planen er tilsyneladende gået i vasken.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.