EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager.

Medie: EU-Kommissionen overvejer at åbne sag mod Apples udskældte betalingsmodel

De europæiske konkurrencemyndigheder er på vej med en sag mod Apple for selskabets metoder over for udviklere. Det sker efter en klage fra streaminggiganten Spotify.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)
Apple kan risikere at få sin fjerde officielle sag fra de europæiske konkurrencemyndigheder.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters arbejder kommissionen på at åbne en sag mod Apple, der skal se på selskabets krav om, at udviklere skal benytte sig af såkaldte in app purchase.

Det sker efter en klage fra streaminggiganten Spotify, der længe har været utilfreds med, at apps i Apples App Store skal afgive 30 procent af indtægterne til Apple for at være på platformen.


Premium
Test: Beosound Level er et retro-vidunder, der tør tænke nyt og gammelt
Test: Det er både nye tanker og klassiske dyder, der forenes i den nyeste kreation fra Struer. Resultatet er overbevisende og dyrt.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.