Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Flere år gamle sikkerhedshuller i Microsoft Office kan inficere din computer med malware

Analytikerne har fundet fire sikkerhedshuller i Microsoft Office, der er flere år gamle. Sårbarhederne kan give it-kriminelle adgang til at aktivere ondsindet malware på brugeres enheder.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvilke sårbareheder, der er fundet og patchet i Microsoft Office.
349
1:45 min
Analytikerne fra sikkerhedsvirksomheden Check Point har fundet fire sikkerhedshuller i Microsoft Office, der tilsyneladende har eksisteret i flere år.

Cyberkriminelle, der har held med at udnytte sikkerhedshullerne, kan potentielt få adgang til at aktivere ondsindet malware på brugerens enhed via Office-dokumenter som Word, Excel og Outlook.

Analytikerne bag fundet opfordrer alle brugere til at opdatere software, der påvirker produkter i Microsoft Office-pakken, inklusive Excel og Office online.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.