Artikel top billede

Datacentralen BEC tvinges til at vinke farvel til sin femte-største kunde: "Der skal ikke herske tvivl om, at vi helst havde set dem blive"

Med Jyske Banks opkøb af Handelsbankens danske aktiviteter, herunder 130.000 bankkunder, skal Handelsbanken flyttes væk fra BEC. Det er en god luns af BEC's årlige omsætning på 2,3 milliarder kroner, der forsvinder. Og det kan få konsekvenser, lyder det fra BEC's direktør Jesper Nielsen. "Jeg havde hellere set en anden løsning," siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvordan BEC's direktør Jesper Nielsen forholder sig til at miste sin femtestørste kunde
  • Hvad der kan være med til at afbøde konsekvenserne
836
4:15 min
En skilsmisse kan i dag klares ved at underskrive med NemID, betale et gebyr på 650 kroner og så indsende en digital ansøgning til Familieretshuset.

Helt så simpelt eller billigt bliver det ikke i den kommende skilsmisse mellem datacentralen BEC og dennes femtestørste kunde Handelsbanken, der fornyligt er endt i armene hos Jyske Bank og Bankdata.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ulovlige datasøgninger, fejlhåndtering af data og glemte slettefrister – tilsyn retter kritik mod PET, FE og CFCS for 25 forskellige forseelser

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

2BM fokuserer benhårdt på vækst og kultur ved salget til SOA: "Vi har ikke cashet ind og gået ind i et af de store firmaer. Vi har sat foden ned og sagt nej, vi bliver her og skal bygge en kæmpestor SAP-forretning op."

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kæmpedistributøren Also runder omsætning på 10 milliarder kroner efter vildt corona-år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Landets it-uddannelser mister ansøgere: “Det er bekymrende”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

CIO gik selvstændig og stiftede dansk rådgivningsvirksomhed - så ramte corona-krisen: "Det var lidt af en mavepuster efter så kort tid"


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital