Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

3D-mus fra det ydre rum

SpaceMouse Pro er en avanceret mus til 3D-arbejde.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Arbejder du med 3D-grafik i forbindelse med film- og multimedieredigering, design, arkitektur eller lignende, skal der særlige værktøjer til at give en nem og intuitiv kontrol med computeren. 3Dconnexion er klar med SpaceMouse Pro, som er designet til netop dette.

Musen kombinerer 3Dconnexions særlige 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) sensor, som er udviklet til intuitiv og præcis 3D-navigation med et avanceret ergonomisk design og innovativt on screen-display, som viser, hvilke funktionstaster der er valgt til musens knapper.

Ved at berøre toppen af controlleren kan brugere på en gang panorere, zoome og rotere 3D-modeller og kamerapositioner, mens standardmusen bruges til at vælge og redigere på normal vis.

Med en enkelt berøring giver QuickView-keys adgang til 12 betragtningsvinkler samt 90-graders rotation, mens fire store, justerbare Intelligent Function Keys giver hurtig adgang til de mest brugte kommandoer.

SpaceMouse Pro er designet med en stor blød håndstøtte, som giver god ergonomi og i alt 15 store knapper, som er nemme at tilgå.

En mus som denne er selvsagt dyrere end en almindelig model, og faktisk skal du af med ikke mindre end 299 euro for at få fingrene i SpaceMouse Pro, men så får du til gengæld også tre års garanti.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere