Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Trådløs frihed til musikelskerne

Jabra Revo Wireless giver stor lyd, men befrier dig for ledninger. Takket være Bluetooth og NFC er det ingen sag at koble hovedtelefonerne trådløst sammen med din musikenhed, og der medfølger en app, så du får mere uf af musikken på din smartphone.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Ledninger har hidtil været et nødvendigt onde, når hørebøfferne skulle kobles til en musikafspiller. Med trådløse teknologier som Bluetooth og NFC er den tid imidlertid forbi. De gør det nemlig utrolig nemt at tilslutte hørebøfferne trådløst. Bluetooth sørger for lydoverførslen, mens NFC sørger for tilkoblingen.

Danske Jabra er nu på trapperne med et nyt headset, der er udstyret med teknologierne. Jabra Revo Wireless kobles ganske enkelt sammen med mobilen eller musikafspilleren med et enkelt tryk og så har du trådløs forbindelse til hele musikbiblioteket.

Dolby Digital Plus giver dig kraftfuld lyd og med Jabras egen Sound App, som du kan installere på din smartphone, får du ekstra dybde i musikken. Med app’en kan du også skabe og browse dine playlister, dele musik og justere den grafiske equalizer, som du får musikken helt som du ønsker.

Revo Wireless er designet med aluminiumramme, stålhængsler og stødsikker hovedbøjle, som headsettet både er fleksibilitet og holdbart. Samtidig har det polstret hovedbøjle og ørepuder i memoryskum, så det er behageligt at have på mange timer i træk. Det kan desuden foldes så det er nemt at tage med og kommer med aftagelig ledning og almindelig USB-oplader, så du kan holde det helt fri af ledninger, hvis du ønsker.

Jabra Revo Wireless rammer markedet inden længe. Prisen forventes at lande på omkring 2.000 kroner.

Se en præsentation her:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=k6ldwDeQirk#![/embed]



Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere