Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Razers ultratynde gaming-bærbar har fået krystalklar QHD+-skærm

Razer Blade er udstyret med 14-tommer-skærm, der har den højeste opløsning, som kan fås i en bærbar.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det berøringsfølsomme display har 3.200 x 1.800 pixels fordelt på sine blot 14”. Selv de fineste detaljer står således knivskarpt med 665 pixels per centimeter.

Razer Blade har displaypanel med IGZO/IPS-teknologi (Indium Gallium Zinc Oxide/In-Plane Switching), hvor kontrasten er øget med 250 procent i forhold til forgængeren, og det lysstærke bagbelyste LED-panel er optimeret til udendørs brug med meget brede betragtningsvinkler og forbedret videorespons. Spil skal således se flottere ud end nogensinde før på Razer Blade, hvor farveskift er reduceret til et minimum samtidig med, at billedet har maksimal ensartethed. Skærmen har også 10-punkts kapacitiv multi-touch.

Med en tykkelse på blot 1,78 centimeter har Razer Blade også mere ydelse per kubik-centimeter end nogen anden bærbar i verden. Razer Blade bruger den seneste NVIDIA GeForce GTX 870M-grafikprocessor (GPU), og det giver frame-rates, der er op til 70 procent bedre end den forrige generation. Maskinen er ligeledes udstyret med fjerdegenerations Intel Core i7-processor og bruger solid state-teknologi for at opnå en opstartstid, som er fire gange hurtigere end en traditionel notebook-harddisk.

Razer Blade er svøbt i et solidt aluminiums-kabinet og har en specialdesignet trackpad samt et bagbelyst spiltastatur med anti-ghosting og programmerbare taster, der fungerer sammen med den revolutionerende Synapse 2.0-software.

Den ultra-portable bærbar har 8 GB hurtig 1600 MHz DDR3L-hukommelse og kommer som standard med 128 GB solid state-lagerplads med mulighed for at vælge en 256 eller 512 GB SSD. Razer Blade er også udstyret med Dolby Home Theatre v4, der er specialdesignet til at skabe en biografagtig lydoplevelse. Razer Blade har op til seks timer batteritid og understøtter trådløse netværk med den seneste 802.11ac-teknologi.

Razer Blade kan forudbestilles nu. Priser starter ved 2.199 dollar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere