Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

LGs buede mobil bliver billigere end sin forgænger

G
Flex2 er på stort set alle punkter forbedret sammenlignet med første
generation af den buede mobil, men prisen er væsentligt lavere.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

LG G Flex2 var blandt de store nyheder fra LG på CES-messen, som fandt sted i starten af januar. Med sit unikke buede design og selv-helende bagside skiller den sig ud fra mængden af mobiler på markedet.

Det ergonomiske bøjede design gør, at telefonen ligger godt i hånden og følger ansigtets form på en naturlig måde ved opkald. Designet gør, at det bliver lettere at scrolle og skrive, da fingrene naturligt følger skærmens bløde bue, hvilket gør det lettere at ramme hele skærmen. Desuden mindsker den buede skærm refleksioner fra solen og andre lyskilder, hvilket gør skærmen mere læsbar.

Holdbar skærm og selvhelende bagside

En af de features, der vakte opmærksomhed på den første G Flex-model var den tynde film på bagsiden, som automatisk helbreder mindre ridser og får mobiltelefonen til at se ny ud i længere tid. I G Flex2 er det særlige materiale blevet videreudviklet, så de overfladiske ridser, der opstår i daglig brug, helbreder sig selv op til 60 gange hurtigere end forgængeren.

Skærmen på G Flex 2 er mere holdbar end på andre smartphones – dels på grund af den buede form, som reducerer risikoen for ridser i skærmen, og dels takket være en ny type kemisk behandling af glasset, som gør skærmen omkring ti procent mere modstandsdygtig over for ridser og revner.

Hurtig processor

Sammenlignet med forgængeren er G Flex2 er mindre og lettere. Skærmen er skrumpet til 5,5 tommer men har FULL HD-opløsning. P-OLED-teknologien giver G Flex2 en farvegengivelse, kontrast og et sortniveau, der kan sammenlignes med LG’s bedste OLED TV-modeller.

G Flex2 er også en af de første smartphone-modeller på markedet med Qualcomms seneste processor - Snapdragon 810 med otte kerner og 64 bit support. Det gør telefonen kraftfuld nok til at afspille alle slags medier og køre de mest komplekse grafiske applikationer uden irriterende forsinkelser.

Et avanceret 13 MP kamera med laserfokus og optisk billedestabilisering skal gøre det nemt at få skarpe billeder i kassen.

LG G Flex2 lanceres i et begrænset antal i Danmark hos Telia fra april 2015. Den vejledende pris er 4.699 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere