Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ugens bedste elektronik-køb

Du kan spare rigtig gode penge på en smart hybrid-computer, en lækker smartphone, en velspillende mini-højttaler og flere andre gode gadgets i denne uge ...

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Er du i tvivl om du skal købe en tablet eller en PC, så er der ingen grund til at nøjes med bare en af delene. Køb i stedet en hybrid-computer, så har du tablet og PC i ét apparat. Det får du med Acer Aspire Switch 10E, som oveni købet er rigtig billig. Den blev derfor kåret som bedste køb i Datatids test af hybrid-computere - læs anmeldelsen af Acer Aspire Switch 10E her.

Selvom prisen kun var 2.499 kroner, da den kom på markedet, kan du spare rigtige mange penge på den nu - se prisen på Acer Aspire Switch 10E her.

Acer Aspire Switch 10E Acer Aspire Switch 10E

Er det i stedet en ny smartphone du søger, så er G4 et rigtig godt bud. Den læderklædte mobil har et glimrende kamera og er med helt i toppen på de fleste områder. Den fik en stor anbefaling hos Alt om DATA - læs anmeldelsen af LG G4 her.

Oprindeligt kostede mobilen 5.489 kroner, men der er næsten to tusind kroner at spare på den nu - se prisen på LG G4 her.

LG G4 LG G4

Der er adgang til uendelige mængder musik på din smartphone og din tablet, det lyder bare ikke godt, når den kommer ud af de indbyggede højttalere. Der skal en ordentlig højttaler til. Det får du med Bose SoundLink Mini II, som modtager musikken trådløst og leverer en overrumplende lyd, taget den beskedne størrelse i betragtning. Alt om DATA var særdeles imponerende - læs anmeldelsen af Bose SoundLink Mini II her.

Du måtte betale 1.699 kroner for højttaleren, da den kom i butikkerne, men prisen er faldet en del nu - se prisen på Bose SoundLink Mini II her.

Bose SoundLink mini II Bose SoundLink mini II

Vil du lytte til musik på farten er det et sæt gode hørebøffer du skal have fat i. Sony MDR-10RC fylder ikke meget, men leverer glimrende lyd og har en mængde fine funktioner, der gør headsettet velegnet at have med rundt. Datatid synes godt om hørebøfferne - læs anmeldelsen af Sony MDR-10RC her.

De kostede 1.000 kroner ved lancering, men hørebøfferne fås til tæt på det halve nu - se prisen på Sony MDR-10RC her.

Sony MDR-10RC Sony MDR-10RC

Den digitale samling af film, musik og foto kan nemt hobe sig op. Derfor er det rart med et stort lager, man har adgang til via både computer, mobil og tablet, uanset om du er derhjemme eller et helt andet sted. Det får du med Asustor AS5102T, som er nem at bruge og byder på en række fine funktioner samt mulighed for at udvide funktionaliteten via et utal af apps. Alt om DATA var begejstrede for den - læs anmeldelsen af Asustor AS5102T her.

Prisen var 3.799 kroner, da den kom på markedet, men den fås betydeligt billigere nu - se prisen på Asustor AS5102T her.

ASUSTOR AS5102T ASUSTOR AS5102TBrancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere