Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Efterspørgsel på de dyre nye iPhones

Forsalget til Apples nye modeller er startet, og der er bud efter de dyre versioner.

Af Mette Eklund Andersen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I sidste uge lancerede Apple de nyeste modeller af deres iPhones. Det blev til tre modeller med to high-end modeller iPhone XS og XS Max hvoraf sidstnævnte er den dyreste mobil nogensinde fra Apple. Derudover kom der en billigere model ved navn iPhone XR.

Stor interesse for iPhones

YouSee startede deres forsalg på de to high-end-modeller i fredags og kan i en meddelelse berette, at der lige fra åbningen af forsalget var stor efterspørgsel.

”Vores kunder har vist stor interesse for de to nye iPhones, og selvom vi normalt oplever lidt mindre efterspørgsel efter de største iPhones, så viser de første salgstal faktisk, at der er stort set samme efterspørgsel efter både XS og XS Max.” Fortæller indkøbschef for YouSee Morten Høgh og fortsætter:

”Flere steder er der blevet sat spørgsmålstegn ved, om danskerne er parate til at betale prisen for de aller største iPhones. Det er de. Vi kan se, at ca. en tredjedel af vores kunder vælger en iPhone med 512 GB – og det er både blandt de kunder, der vælger en XS og en XS Max.”

I forhold til farver er det stadig Space Grey, der er mest populær, men hos YouSee vil kunderne dog også gerne have fat i guld-versionen mens sølv-versionen er mindst populær.

iPhone XR

Først senere i oktober vil den mindre og billigere iPhone XR blive lanceret og her spår YouSee også, at den vil blive populær. Morten Høgh fortæller:

”Vi er glade, og også lidt overraskede over, at se den store efterspørgsel på iPhone XS og iPhone XS Max, og det afspejler endnu engang, at Danmark virkelig er et iPhone-land. På længere sigt tror jeg også, at iPhone XR vil sælge rigtig godt, da den både har en fornuftig pris og opfylder de behov, mange af vores kunder har.”




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere