Artikel top billede

(Foto: Pexels/Pixabay)

Apple-leverandør gør klar til at flytte produktion til Indien med milliard-investering

Apple-leverandøren Foxconn, som producerer en stor del af tech-gigantens produkter, gør klar til at rykke mere produktion til Indien.

Der har de seneste måneder har der været flere meldinger om, at en større del af Apples produktion skal flytte fra Kina til Indien.

Nu investerer Apple-leverandøren Foxconn 500 millioner dollar – svarende til 3,4 milliarder kroner – i Indien. Det sker for at etablere produktionsanlæg i den sydlige indiske delstat Telangana.

Det skriver Reuters.

Investeringen vil skabe 25.000 job i første fase, lyder det fra Indiens it-minister Kalvakuntla Taraka Rama Rao i et tweet.

”Ved at demonstrere "Telangana-hastigheden", er jeg glad for at kunne annoncere banebrydningen af ​​den første af Foxconns fabrikker i Telangana ved Kongar Kalaan i dag. Med en investering på over $500 mio. vil det skabe 25.000 direkte job i første fase,” skriver han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere