Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig - få overblikket over dem her

Leder du efter et nyt job? Så læs med her, hvor vi har fundet 10 it-stillinger, der er ledige lige nu

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som IT Relation, Cryptomathic og Unik System Design.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Region Sjælland søger Oracle-databaseadministrator, Ringsted

Vil du bruge din faglighed til at være med til at udvikle og supportere Region Sjællands databaseplatforme?

Har du lyst til at blive en del af en stor digital organisation med udviklingsmuligheder og vigtige samfundsopgaver? Og er du interesseret i optimering, automatisering og ikke mindst virtualisering? Så kontakt os endelig.

Du bliver en del af Koncern Digitalisering, Region Sjælland. Vi har for nylig (1. september) samlet hele det digitale område under ét for at understøtte endnu stærkere borgernære digitale løsninger. Hos os bliver du en del af en proaktiv og stærk udviklingsorienteret organisation.

Du vil blive ansat i databaseteamet under Platforme og Applikationer. Teamets primære opgaver er blandt andet ansvar for struktur og dimensionering af de tekniske databaseplatforme, databaseoprettelse og -design samt performanceopfølgning og support til udviklingsteams og projekter samt sikre daglig drift.

Læs hele annoncen her.

Cryptomathic søger platform engineer, Aarhus

Journey with us into the exhilarating domain of advanced security technology.

At Cryptomathic, we are searching for a passionate Platform Engineer, eager to drive technological evolution. In this role, you'll be at the helm of high-quality solutions, collaborate with the best in the field, and be instrumental in shaping the tech horizon.

You will be instrumental in identifying and solving pain points in our development team, because you have a passion for developing and improving companywide tooling for build pipelines and infrastructure.

Embrace the future of technology alongside us. At Cryptomathic, we value every voice, champion expertise, and are committed to fostering growth.

Læs helle annoncen her.

TV2 søger software engineer til tv2.dk – redaktionelle værktøjer, København

Vil du være med til at sikre, at de cirka 1,5 millioner danskere, der hver dag besøger tv2.dk og vores gratis apps, får en god oplevelse?

Som full stack webudvikler spiller du og dine kolleger en central rolle i at sikre skalerbare og brugervenlige produkter, der har høj oppetid og få fejl. Udvikling foregår i Node.js/TypeScript og React med continuous-delivery til AWS Cloud.

Vores team er et cross functional agilt udviklingsteam, der udvikler digitale produkter af høj kvalitet.

En typisk arbejdsdag starter med et daily stand up, hvor vi koordinerer dagens arbejde. Bagefter er der alt efter behov plads til fordybelse med høretelefoner eller sparring med kollegerne i teamet. Dagen, hvor du står helt alene med en opgave, vil du ikke opleve hos os.

Teamet er en del af TV 2s ambitiøse og teknisk dygtige tech-organisation, hvor mere end 200 højtuddannede medarbejdere bl.a. arbejder sammen om at skabe og vedligeholde TV 2 PLAY, tv2.dk og vores apps: Nyheder, Vejr, Sport og tvtid.

Læs hele annoncen her.

IT Relation søger team manager til vores Customer Service, København

Tag lederskab inden for it-serviceverdenen og skab enestående kundeoplevelser. Uanset om du er en erfaren personaleleder eller klar til at tage det næste skridt i din karriere, så er her en unik mulighed.

Vi søger en Team Manager til vores Customer Service Team i København, der er dedikeret til både personaleledelse og at levere den ultimative kundeservice. I vores dynamiske og ambitiøse organisation lægger vi stor vægt på høj faglighed, engagement og kvalitet. Du kommer til at vise vejen for teamet.

Hos IT Relation mener vi, at tæt samarbejde med kunderne er nøglen til succes. Vores motto #closertocustomers er mere end blot et hashtag; det er vores tilgang til at skabe værdi for vores kunder.

Som team manager vil du være med til at omsætte denne tilgang til konkrete resultater ved at arbejde tæt sammen med vores kunder for at skabe de bedste løsninger, og sikre den bedste kundeoplevelse.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger driftstekniker til Hosting, Vejle

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores hosting team i Vejle.

Vil du være med til installation, vedligehold og drift af flere servere - fysisk såvel som virtuelt? Har du passion for opretholdelse af højt sikkerhedsniveau og dokumentation?

Ønsker du stor medindflydelse og har du motivation for at sikre stabil og sikker drift af systemer, der har stor betydning for vores kunder? Så brug et par minutter på dette opslag, det kan være dig vi søger.

Vi tilbyder dig at blive en del af et team af dygtige og engagerede kollegaer i en kultur med højt til loftet, hvor der er fokus på kunder, kvalitet samt ikke mindst personlig og faglig udvikling.

Sammen med de øvrige teknikere i hosting-teamet vil du få ansvaret for drift, installation og service af vores kunders løsninger i vores hostingcenter.

Løsningerne består af totalløsninger med vores egenudviklede brancheløsninger i tæt integration med Microsofts produkter samt diverse add-ons.

Læs hele annoncen her.

ATP søger data scientist med stor nysgerrighed, drive og analytiske færdigheder, Hillerød

Vil du fremtidssikre velfærdssamfundet med teknologier som ML, NLP og computer vision?

Digital solutions i ATP spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der udbetaler to ud af tre velfærdskroner til danskerne.

Det svarer til 300 milliarder hvert år. På den måde er vi med til at sikre Danmark den globale førertrøje, når det gælder offentlige digitale muligheder.

I øjeblikket er vi på udkig efter en data scientist til afdelingen data mining & fraud detection, og her kommer du ind i billedet.

I afdelingen sikrer vi blandt andet en koordineret indsats i forhold til kontrol af fejludbetalinger og snyd med offentlige ydelser.

Vi arbejder desuden med effektivisering af forretningens processer ved brug af teknologier som NLP, LLM, Computer vision og OCR. Siden sidste år har vi kortlagt et (kæmpe)stort NLP-potentiale på tværs af ATP, og nu arbejder vi på at udvikle og implementere løsningerne, så vi sikrer en effektiv udbetaling.

Læs hele annoncen her.

Arbejdernes Landsbank søger IT security controller til IT Sikkerhed og beredskab, København

Du bliver en del af et team i bankens it-sikkerhed og beredskab, hvor der er gode muligheder for at bidrage til opbygningen af teamets kompetencer og processer.

Teamet har ansvaret for den operationelle del af bankens it-sikkerhed og beredskab, hvilket betyder, at vi skal sikre, at vores it-sikkerhedsstrategi bliver korrekt implementeret, eksekveret og kontrolleret.

Vi har stort fokus på opfølgning på nogle af koncernens største outsourcing aftaler, primært aftaler med BEC Financial Technologies og Microsoft, og du skal bidrage til, at teamet øger bankens efterlevelse af de krav, der stilles til it-sikkerhed og beredskab.

Særligt kontrol og rapportering på den operative del af it-beredskabet vil fylde i din rolle.

Det skal sikre et stærkt grundlag for afdelingen, som effektivt sikrer, at koncernen løbende har det tilstrækkelige it-beredskab.

Læs hele annoncen her.

Danske Commodities søger master data integration specialist, Aarhus

Do you have expertise in master data management (MDM)? Are you passionate about the balance between interacting with Developers in other teams and digging into code? And do you thrive in a role where you maximise operational efficiency, define new standards, and improve decision-making processes to create a greener future?

Then you might be the master data integration specialist we are looking for to join our Data Architecture and engineering team. In the role, your primary focus will be on developing our MDM platform, including system integrations and dataflows.

As our new Master Data Integration Specialist, you will join our Data Architecture and Engineering team, consisting of Data Engineers, Data Scientists, Master Data Specialists, and Software Developers. We are a group of highly motivated people – curious about each other, Danske Commodities’ business model and, of course, anything related to data and analytics. Our culture is informal, and value creation is always at the forefront of everything we do.

Læs hele annoncen her.

2do IT, ERP & WEB Solutions søger ERP-konsulenter, Kalundborg & Rødovre

Kan du også bedst lide, når du selv fører en kundecase helt til ende? Når du leverer en løsning, du er stolt af, og som har forbedret dine kunders forretningsgange?

Det er noget af det, du får mulighed for hos 2do. Hvis du også sætter pris på friheden til selv at styre din tid, samtidig med at du altid har kolleger, som bakker op, så er du bestemt landet det rigtige sted.

Kort fortalt hjælper du dine kunder med at skræddersy deres forretningsgange og skabe struktur i ERP-systemer, hvor Uniconta er vores hovedprodukt. Din kundeportefølje er bred og tæller små og mellemstore virksomheder på Sjælland inden for mange forskellige brancher.

Læs hele annoncen her.

Cryptomathic søger software test engineer, Aarhus eller London

Dive deep into the world of advanced security technology and make a lasting impact!

Cryptomathic is actively seeking a dynamic Software Test Engineer to be a part of our dedicated and talented team. In this role, you will tackle cutting-edge digital security projects, collaborate with highly qualified experts, and play a crucial role in shaping the quality of our solutions and the digital security landscape.

You will be the anchor in test analysis and design, scripting and specifying test cases as well as running automatic and manual tests. And you will help increase our test knowledge base across teams and products.

Step into the future of technology with us. At Cryptomathic, every individual's contribution is valued, expertise is celebrated, and growth is nurtured.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu