Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Streaming: Spændende mordmysterie i klimakampens hede

Skaberne af “The OA” er nu ude med en ny serie på Disney+, som omhandler alt lige fra mystiske mord til avanceret kunstig intelligens.

Der er efterhånden ganske bred konsensus om, at global opvarmning er et aktuelt problem, der bør håndteres hurtigst muligt.

Det er også udgangspunktet for Disney+-serien “ A Murder at the End of the World”.

I forsøget på at afbøde klimakrisen, inviterer tech-mogulen Andy Ronson og hans kone Lee Andersen en række eksperter, innovatører og skabere til et ferieresort, hvor de kan drøfte potentielle løsninger.

Blandt deltagerne er den 24-årige Darby Hart (Emma Corrin), der som teenager har brugt sine evner som hacker og amatørdetektiv til at opklare en række mord.

Det viser sig at være nyttigt, da der forekommer et mord på resortet og hun får til opgave at bevise, at det rent faktisk var et mord og ikke et selvmord, hvilket Andy Ronson ellers hævder.

Sagen bliver endnu sværere, da en snestorm gør det umuligt at komme ind og ud af resortet. Derfor må Hart bruge alle sine evner til at finde morderen, før vedkommende slår til igen.

De første afsnit af ”A Murder at the End of the World” er allerede udkommet på Disney+. Der kommer i alt syv episoder og der udgives én ny episode om ugen frem til den 19 december.

Det er skaberne af det store Netflix-hit ”The OA”, Brit Marling og Zal Batmanglij, der står for produktionen, og serien har i skrivende stund en ret flot IMDb-rating på 7.5.

Se traileren til serien her.