Artikel top billede

NetApp garanterer halveret behov for virtuel storage

Spar halvdelen af din storage på virtuelle servere fra VMware, Citrix og Microsoft. Sådan lyder slagtilbuddet fra NetApp, der er klar til at forpligte sig skriftligt over for kunderne.

Verdens fjerdestørste storageselskab, californiske NetApp, har fået blod på virtualiserings-tanden efter nogle fede år med storage-garantier på virtuelle servere med VMware-software

Derfor udvider selskabet nu sin skriftlige garanti om halveret storage-behov til også at dække alle firmaer med Citrix' XenServer og Microsofts Hyper-V.

"Vi går ind og foretager en analyse af det nuværende storageforbrug hos kunden. Hvis kunden derefter opfylder vores betingelser og implementerer teknologien, kan vi skriftligt garantere en besparelse på 50 procent," siger NetApps danske direktør Knud Ottosen.

NetApps tilbud om en skriftlig garanti på minimum 50 procents storage-besparelse træder i kraft inden for ganske få dage, og vil gælde både danske og udenlandske selskaber, der bliver afkrævet licenskroner per fysiske server.

Slipper for kopi-filer

Knud Ottosen fortæller, at blandt andet NetApps deduplikerings-software følger gratis med i pakken i modsætning til tidligere, hvor kunderne skulle betale for den.

"Vi skal jo have kunder i butikken, og det er en måde at tiltrække dem. For alene med deduplikerings-softwaren kan kunderne reducere deres storage markant," påpeger NetApp-direktøren.

Deduplikerings-softwaren går ud på at fjerne indholdet i filer, der findes i flere versioner.

Eksempelvis vil en powerpoint-præsentation på fem megabyte fylde 10 megabyte, såfremt man ændrer lidt på forsiden og gemmer filen under et andet navn. Ifølge Knud Ottosen vil det dog blive ændret med NetApps deduplikerings-software.

"Vores software går på blokniveau frem for at gemme hele filer med redundans. Det er derfor kun den originale fil og ændringerne, der fylder mere eller mindre plads i kundernes samlede storage-forbrug," forklarer Knud Ottosen.

Det forventes, at Cisco vil komme med et konkurrerende produkt inden for ganske få uger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere