Artikel top billede

Balancerer Skat på kanten af ret og rimelighed?

Overblik: Mystiske sponsorater, foræring af servere og mistanke om selskaber, der overfakturerer. Få overblikket over de Skat-sager, der har stillet Skat i et helt nyt lys.

Kan en chefkonsulent i Skat være formand for en håndboldklub, som en stribe af Skats it-leverandører samstemmende vælger at blive sponsorer for?

Hvor tæt må Skat komme på en it-leverandør? Er det i orden, at samarbejdet bliver så tæt, at Skat forærer gamle servere til it-selskabet? Der mistænkes for at overfakturere Skat?

Få overblikket over Computerworlds artikel-serie om Skats tætte forhold til it-leverandørerne.


Skat forærer servere til omstridt it-leverandør
Det omstridte it-selskab Venzo har ikke kun leveret it-konsulentydelser til Skat, men har også fået servere af Skat - kvit og frit.


Skat afviser blankt faktura-fusk med it-firma
Skat er ikke blevet snydt af it-leverandøren Venzo. Det fastholder koncerndirektør i Skat, Jesper Skovhus Poulsen, der heller ikke mener, at Skat har omgået udbudsreglerne.


Atea vil sponsorere omstridt Skat-konsulents klub
It-leverandøren Atea, der tidligere har været sponsor for Høj Håndbold, ser ikke noget problem i, at Leif Schandorph har spurgt Skats it-leverandører om sponsorater.


Omada tæt på sag om leverandørfusk hos Skat
It-firmaet Omada har over en to-årig periode faktureret skat for næsten 40 millioner kroner på vegne af omstridte Venzo. Alligevel afviser Omada at have noget med sagen at gøre.


Skat omgår udbudsregler i sag om omstridt leverandør
Leverandørsamarbejdet mellem Skat og Venzo blev etableret, fordi Skat selv ønskede Venzo som leverandør. Da firmaet ikke selv var godkendt som SKI leverandør, er det imod udbudsreglerne.


It-firma mistænkes for overfakturering af Skat
It-leverandøren Venzo skulle angiveligt have overfaktureret Skat med flere millioner kroner.


Skat-chef: Dobbeltrolle i it-sponsorat er uheldig
En medarbejder fra Skats it-afdeling har spurgt en række af Skats it-leverandører, om de vil sponsorere en håndboldklub i Ølstykke. Uheldigt mener it-direktør i Skat, Preben Bialas.


Chefkonsulent i Skat rodet ind i sag om mystiske it-sponsorater
En chefkonsulent hos Skats it-afdeling skulle angiveligt være indblandet i en sag om mistænkelige sponsorater af en håndboldklub i Ølstykke.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere