Artikel top billede

Fik du alt med om Danmarks bedste it-chef?

Fik du det hele med? Danmarks bedste CIO'er skal håndtere mange komplekse problemstillinger. Få overblikket over kåringen af Årets CIO 2010.

Årets CIO 2010: It-chefens arbejde er i dag vigtigere end nogensinde før, og det øger kravene til it-chefens viden, indsigt og udsyn.

En god it-anvendelse er i dag et regulært konkurrenceparameter, hvor den gode og optimale it-anvendelse kan give markante konkurrencefordele i forhold til rivalerne.

Skal disse fordele udnyttes, kræver det i almindelighed, at it-direktøren har indsigt i de teknologiske muligheder og i særdeleshed, at han har indsigt i de forretningsmæssige og innovationsmæssige muligheder.

Computerworld har kåret Danmarks bedste af slagsen. Med i opløbet var fire andre danske it-direktører, der hver især lever op til de krav, der stilles for at være med i CIO'ernes superliga herhjemme.

Få overblikket over Årets CIO 2010 herunder. Klik på hvert link for at læse mere.


Her er Danmarks bedste CIO 2010
En kæmpefusion af seks forskellige virksomheder er en kæmpe it-mæssig udfordring, som årets CIO har gennemført med bravur. Mød Danmarks allerbedste CIO.


Danmarks top-CIO'er: Her er vores vigtigste opgave
CIO'ens rolle er under forandring. Men mod det bedre. Det mener Danmarks fem bedste CIO'er. Se her, hvad de egentlig mener.


Leder: Indsigt giver udsyn hos Årets CIO
Computerworld mener: Det har aldrig været vigtigere at give anerkendelse til de modige og innovative it-ledere for at være stærke rollemodeller.


Årets CIO: I minefeltet mellem drift og forretning
Som it-direktør er du i dag pinedød nødt til at fokusere på bundlinje og effektivisering. Men det er kun et midlertidigt behov. Se her hvorfor.


Her er Danmarks fem bedste it-chefer
Danmarks fem bedste it-direktører er med i finalen, når Årets CIO 2010 kåres på Nationalmuseet i København i aften. Læs store interviews med de fem bedste CIO'er i Danmark netop nu.


DR: It er motoren under det store identitetskifte
It står centralt i DR's arbejde med at flytte sig fra at være en radio- og tv-virksomhed til at være en multimedievirksomhed.


Derfor er din it-afdeling langt mere end system-pedel
It-afdelingen må selv frem på banen, hvis vil opfattes som mere end flok system-pedeller, mener Gea Niros CIO, Christian Bentzen, der er nomineret til titlen som Årets CIO 2010.


Gea Niro: Brugerinddragelse er alfa og omega
Optimal udnyttelse af it og succesfuld harmonisering af it-systemer forudsætter en dyb forståelse af it-anvendelsen blandt virksomhedens medarbejdere.


Berendsen: Enorme effektiviserings-gevinster i RFID
RFID-chips i vasketøjet kan blive sin egen vægt værd i guld for vaskeri-koncernen Berendsen. Og sikkert mere til.


Berendsen: Her er der it i vasketøjet
Der er it i stort set alt i den danske vaskeri- og tekstilkoncern Berendsen - inklusive 2,5 millioner tekstiler. Det kræver en selvkørende it-afdeling.


Dong Energy: Sådan vil it gøre din strøm billigere
Med et avanceret it-system arbejder Dong Energy på i fremtiden at kunne regulere både strømproduktionen og danskernes strømforbrug. Se hvordan her.


Dong Energy: Fra kæmpefusion til rå effektivisering
Efter flere års arbejde med at gennemføre kæmpefusionen af seks energiselskaber til Dong Energy, er tiden nu inde til at fokusere på effektivisering af selskabets it-funktioner.


Mærsk: Når it-funktionen bare skal levere.
Du skal pakke de digitale planer pænt ind i forretningssprog, hvis du vil blive hørt af topledelsen, mener Thomas Frahm fra Mærsk Drilling.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?