Artikel top billede

Firmaet er solgt - sådan kommer man videre

Klumme: Salget af SoftScan - som jeg sammen med mine tre kompagnoner gennemførte i efteråret 2009 - medførte langt flere overraskelser rent mentalt, end jeg nogensinde havde forestillet mig.

Så lykkedes det endelig at komme i gang igen - med en idé, som vi er lige så sikre på, som dengang vi startede SoftScan. Det har været noget af en rutsjetur i de syv måneder, der er gået, siden Symantec overtog SoftScan sidste efterår. Og følelsesmæssigt har vejen hertil været som at færdes i en labyrint med mange blindgyder.

Jeg har været stolt - megastolt - og dog alligevel også forundret over at have skabt så stor en succes, at en kæmpe amerikansk koncern pludselig var interesseret i mig - eller i min virksomhed. Jeg har været angst for igen at skulle præstere - for hvad nu hvis SoftScan "bare" var et lucky punch? Og hvordan skulle jeg nogensinde kunne skabe noget, der var sjovere og mere tilfredsstillende end i SoftScan-dagene?

Jeg har skullet anstrenge mig til det yderste for at stille med den disciplin og selvledelse, det har krævet at komme videre rent arbejdsmæssigt.

Men nu viser det projekt, som jeg sammen med mine to gamle kompagnoner, Allan Thorvaldsen og Diego d'Ambra, har sat i søen, sig at være langt mere visionært, ambitiøst og komplekst end SoftScan - og det forpligter. For vi er naturligvis opsatte på at skabe en endnu større succes end med SoftScan.

I al beskedenhed er vores ambition at udvikle verdens bedste overblik til it-chefen. Både til virksomheder med 25 brugere og til virksomheder med 100.000 brugere. Vi vil give it-chefen ét samlet overblik, indsigt og viden i virksomhedens netværk.

Vi synes alle tre, det er sindssygt spændende at skulle skubbe så ambitiøst et projekt i gang og samtidig gå i konkurrence mod store virksomheder som IBM, HP og SolarWinds.

Vi har - inden denne klumme er færdigskrevet - mødt 30 kunder i alle størrelser - fælles for dem har været en positiv indstilling til produktet, ligesom de er spændte på resultatet af vores høje ambition.

I juni afholder vi tre brainstorming sessions, hvor vi har inviteret 18 it-chefer til at gennemgå vores prototype og finjustere features på produktet. Vi er i fuld gang med at færdigudvikle produktet, lægge en forretningsstrategi og budgetter, indgå forhandleraftaler og produktalliancer samt ikke mindst besøge potentielle kunder i Danmark, Norge, Sverige, England og USA.

Vi forventer at være klar med version 1.0 den 1. januar 2011. Og vi vil have kø foran butikken.
"Come see our latest creation".

Thomas Holm Jensen er tidligere direktør i it-sikkerhedsvirksomheden SoftScan, en del af Symantec Hosted Services.

Computerworlds klummer er ikke nødvendigvis udtryk for Computerworlds holdninger, men er alene udtrykfor skribentens holdninger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere