Ring gratis fra IP til mobil

Et nyt dansk bredbåndstelefonselskab lover gratis telefoni til alle typer af telefoner - hvis man altså kan holde ud at se på reklamer, når man ringer.

Navnet Sgoope lyder som en sammensmeltning af Skype og Google. Og det er idéen bag det nærmest også.

Sgoope er nemlig navnet på et nyt dansk bredbåndstelefonselskab i stil med Skype. Dog ønsker det nye firma at leve delvis af annoncer, som Google gør.

Hvis man bruger Sgoopes telefontjeneste, så kan man altid ringe gratis over internet og delvis ringe gratis til fastnet og mobiler, hvis man accepterer at se reklamer, mens man taler i telefonen. Man kan også slippe for annoncerne, men så koster det, når man ringer ud af internetttet.

Slår man reklamer til, får man en andel fri taletid - i starten otte minutter per gang. Taler man via internet, optjener man yderligere taletid til brug på fastnet eller mobilnet.

Scoope kan også sende sms'er og har integration med MSN Messenger.

Det er det danske firma Call IT, der står bag, og de påstår, at hvis man tilrettelægger sine telefonsamtaler rigtigt, så vil man altid kunne ringe gratis.

Læs mere om Sgoope her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere