Et af køkkenchefen Homaro Cantus favoritredskaber i køkkenet er hans Canon i560 blækprinter.
Ikke fordi han bruger den til at udskrive regninger til gæsterne, men fordi han kreerer nye retter på den.
Blækpatronerne er nemlig fyldt med spiselig "blæk". Køkkenchefen bruger eksempelvis gulerodsjuice og lilla kartofler i stedet for blæk.
Og papiret der skrives på er lavet af sojabønner og kartoffelstivelse, fortæller Science.com.
Udskrifterne bliver desuden tilsat smag ved at dyppe dem i tørret sojasovs, squash, sukker, grøntsager eller syrnet fløde, hvorefter udskrifterne bliver frosset, bagt eller stegt.
Homaro Cantu har selv justeret sin printer og kalder den for en "food replicator".
Den ret, som udskrives mest, er selve menukortet. Den indeholder små smagsprøver af dagens menu.
Hvis du hiver hovedet af koen, der er trykt på menuen, smager den eksempelvis af filet mignon. Når du har læst eller smagt menukortet, kan du efterfølgende rive det i stykker og smide det i en suppe.
Køkkenchefen vil ikke fortælle, hvorledes han får printeren til at udskrive mad. Han har nemlig planer om at sælge sin opfindelse til andre firmaer.
Så det kan måske være, at vi fremover kan vælge, hvilken restaurant vi vil spise på, ved at smage på restaurantens annonce i lokaltelefonbogen.