Priskrig på fladskærme – men pas på

Mens priskrigen på fladskærme udkæmpes, kan man nemt blive lokket af gode tilbud på de flade tv. Men husk at kvaliteten svinger, og at du derfor kan komme til at fortryde et billigt LCD-tv, som du impuls-købte, fordi prisen var lav.

Flere og flere har skiftet det gamle billedrørs-tv ud med en ny, moderne fladskærm, der pryder væggen, og muligheden for at endnu flere gør det samme blev større, da Expert-kæden for et par uger siden satte priserne på fladskærme væsentligt ned og startede en priskrig, der ifølge Business.dk bliver lang og blodig.

Et modsvar kom fra danske Zepto, der tirsdag sænkede prisen på deres Zview 32 tommer LCD-tv til kun 2.499 kroner, men overraskende meldte producenten udsolgt på deres hjemmeside allerede onsdag morgen.

Sjovt nok har producenten så lavet et tilbud på et større tv til en højere pris, som de kunder, der forgæves har klikket ind for at købe 32 tommer modellen, i stedet kan blive fristet af...

Hold hovedet koldt

1.200 modeller af det 32 tommer store LCD-tv blev ifølge Zepto revet væk, og så må vi håbe, at alle 1.200 ejere bliver glade for deres nye fladskærm, for mens priskrigen altså optrappes, gælder det om at holde hovedet koldt og ikke kaste sig over et knaldtilbud, bare fordi det er billigt.

Vores test i februar af tre discount fladskærme til under 5.000 kroner viste, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

"Vil du have flotte farver og kontrastforhold, der viser nuanceforskelle i selv den mørkeste skygge, skal du kigge et andet sted hen. Ingen af de tre testede apparater leverer blot tilnærmelsesvis samme ydelse som et kvalitets-tv i prisklassen 10-15.000 kroner..." var en af konklusionerne i testen, hvor en af de tre kandidater netop var Zeptos 32 tommer LCD-tv.

Konklusionen betyder dog ikke, at man ikke skal købe de billige fladskærme, men man skal være opmærksom på, at man måske ikke får en kvalitet, som er tilsvarende de dyrere mærker.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere