Annonceindlæg fra Computerworld Events

Skal du have en af de sidste ledige pladser på Computerworld Summit ?

Digitalisering og sikkerhed er i fokus når Summit 2017 slår dørene op. Reserver allerede nu din plads på årets store konference for it-professionelle.

Den 4. april 2017 afholder vi Computerworld Summit for fjerde år i træk. Det gør vi fordi Summit på få år er blevet en publikumssucces med fantastiske evalueringer. Og fordi der er behov for en eksklusiv konference der tager udgangspunkt i it-professionelles hverdag og udfordringer.

Vi ved at det digitale i 2017 for alvor kommer til at gennemsyre hele jeres organisation og at det forventes, at du har en sikker viden om nye forretningsmodeller, nye teknologier og nye trusler. Derfor skal du deltage på Summit´17, hvor du får inspiration og svar.

I år sparker vi dagen i gang med TED-taleren og tidligere professor Henrik Schärfe, som sætter fokus på mulighederne ved selvkørende biler, kunstig intelligens og robotter - et emne han er dybt involveret som CEO for fonden Autonomous.

Årets program er bygget op omkring de tre temaer: Digital business, Secure business og It business. Dagen kommer derfor til at handle om:

  • De nye trends inden for områder som digital transformation, forretningsmodeller, it-teknologier, nye arbejdsformer og den afgørende digitale sikkerhed
  • Eksklusive keynotes fra blandt andre Google, Dansk Supermarked og fhv. PET-chef Jakob Scharf
  • Konkrete cases fra danske virksomhedes arbejde og innovation med it
  • Mulighed for at besøge Computerworld Futurelab og se mulighederne inden for blandt andet virtual reality

På Summit kan du også opleve interessante oplæg om ny teknologi, deltage i sikkerheds-roundtables, møde nogle af Danmarks førende it-leverandører og netværke med knapt 500 andre it-professionelle.

Læs mere om Summit ´17 og reserver din plads her

Vi håber meget at kunne byde dig velkommen i år.