Annonceindlæg fra IFS Danmark A/S

Overlad arbejdet til maskinerne og styrk lønsomheden

Sådan kan kunstig intelligens give dig flere tilfredse kunder - fra kundeservice til serviceteknikerne i marken.

Er du virksomhedsleder har du garanteret hørt en masse om AI og kunstig intelligens i 2019. ”Det skal vi have”, siger it-chefen. ”Hvad skal vi bruge det til?”, tænker du.

For at svare på det allerførst: AI bruges til maskinlæring, og med det kan din virksomhed tilbyde hurtigere service. Maskinlæring er en måde at arbejde med data på, som forbedrer effektiviteten og lønsomheden. Mange manuelle opgaver løses bedre, hvis man lader maskinerne overtage arbejdet.

De fleste virksomheder, som tilbyder service og aftersales service, kender til udfordringer med at opfylde kundernes forventninger og øge lønsomheden. Kunstig intelligens bruger data, din virksomhed allerede har, til at planlægge fremtiden bedre. Vi har stor erfaring med kunstig intelligens i IFS og anvender AI-teknologi hos flere af vores kunder. I 2020 vil vi kunne tilbyde endnu flere AI-services.

 Læs om IFS’ serviceløsninger her.

Slip kontrollen
Det kan være ubehageligt at stole på algoritmerne, men du kan tage den helt med ro. Stol på teknologien. Kunstig intelligens fungerer bedst, når man tør slippe kontrollen og lade teknologien gøre sit arbejde.

En maskinlæringsmodel, som er oplært i faktiske, historiske planlægningsdata, kan med stor nøjagtighed forudsige vedligeholds- og servicebehov eller afdække serviceteknikernes tilgængelighed. På baggrund af denne indsigt, som foregår uden menneskelig indblanding, igangsættes automatiske workflows. For eksempel kan teknikerne få en automatisk besked om, at der skal udføres ny service eller skiftes maskindele hos en kunde - før maskinen bryder sammen. For en Field Service-virksomhed vil det medføre store effektiviseringer og sikre, at serviceteknikeren er på pletten på rette tid og med de rette værktøjer.

Optimering og automatisering af gentagne processer er en anden fordel ved kunstig intelligens. Maskinerne er hurtigere til at identificere og rette fejl i gentagne workflows end mennesker. Så overlad det til maskinerne og lad dine medarbejdere fokusere energien på de mere komplekse opgaver.

Download IFS-rapporten: AI - Planning for disruption.

Kunstig intelligens i kundeservice

IFS har udviklet flere selvbetjeningsløsninger, fra virtuelle assistenter, chatbots, portaler og dynamiske FAQs til automatiseret samtale og email. I dag forventer kunder, at de kan slippe for at hænge i en telefonkø for at få fat i kundeservice. Med chatbots og værktøjer til naturlig sprogbehandling (NLP) kan dine kunder få svar på deres spørgsmål uden ventetid, og samtidig aflastes kundeservicemedarbejderne for gentagne, tidskrævende opgaver.

Det bedste af det hele er, at det er nemt at komme i gang. Servicefunktionen vil umiddelbart kunne eliminere hundredevis af manuelle handlinger. Både de kørende teknikere og kundeservicecenteret vil få en mere automatiseret hverdag, uden at det går ud over dine kunder. De vil til gengæld opleve hurtigere svartider og en mere målrettet og præcis varetagelse af deres serviceaftaler.

Automation af servicefunktioner er blot begyndelsen. Kunstig intelligens kan hjælpe din virksomhed på mange andre områder. Mere avanceret AI-teknologi er lige rundt om hjørnet. At sidde på hænderne er ikke det rigtige at gøre nu.

Her kan kunstig intelligens hjælpe:

  • Supportcenter: Understøtte kundeservicemedarbejderne med værktøjer, der giver dem en bedre indsigt i kunder og aftaler.
  • Fejlretning: Hurtigere identifikation og retning af fejl.
  • Vedligehold: Prædiktiv vedligehold som sikrer, at fejl rettes, før de skaber problemer.
  • Vagtplanlægning: Opdaterede vagtplaner i realtid som optimerer udnyttelsen af mandskabet.
  • Operativ støtte: Datastøtte til ingeniører i felten.


Af Business Developper i IFS, Fredrik Persson

Førende leverandør af forretningssystemer (ERP, EAM, FSM)

IFS™ udvikler og leverer forretningssystemer til kunder over hele verden, som producerer og distribuerer produkter, vedligeholder aktiver og driver serviceorienteret virksomhed. Vores 3.500 medarbejdere hjælper mere end ti tusind kunder rundt om i verden via egne kontorer og vores partnernetværk.

Læs mere om IFS Danmark A/S
Kontaktinfo:

IFS Danmark A/S

Arne Jacobsens Allé 15-17

2300 København S

https://www.ifsworld.com

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.