Annonceindlæg fra IFS Danmark A/S

Skyen er nøglen til bæredygtig drift

Arbejdet med bæredygtighed kræver indsigt.

Vil man opnå effektive og tydelige resultater, er det nødvendigt, at virksomheden kender sin miljøpåvirkning, forstår hvordan miljørisici kan minimeres, og hvordan vækst kan foregå på en bæredygtig måde. Ved at samle alle data på én og samme platform i skyen, kan man opnå denne indsigt og samtidig spare tid og penge.

I takt med at virksomheder og organisationer går i gang med den grønne omstilling, bør de også gennemgå alle deres processer med en tættekam og sikre, at de understøttes af et holdbart fundament.

-De færreste virksomheder kan sige, at de reelt har helheden på plads. Meget ofte ser vi, at forskellige processer er samlet i øer. Det skaber huller i informationsflowet, hvilket gør det svært at træffe de rigtige beslutninger, siger teknisk direktør i IFS, Dan Matthews.

Beregn miljøbelastningen ligesom økonomiske omkostninger

Det cloudbaserede forretningssystem IFS Cloud kan afhjælpe problemet. Løsningen gør det muligt at samle alle processer ét sted i skyen, hvor man kan analysere data og beregne miljøbelastningen.

-Det er ret så banebrydende. Man kan måle og administrere virksomheden på en måde, som hidtil ikke har været mulig. Informationsstrømmene findes jo allerede i virksomhederne, og med vores løsning kan man genanvende alle data til beregning og analyse af miljøbelastningen på samme måde, som man sporer og analyserer andre omkostninger.

-Det er velkendte principper, men med et klimafokus, hvor man følger miljøaftrykket gennem hele værdikæden - fra indkøb og produktion til drift og afvikling. Man kan spore, om alle regler overholdes og hurtigt lukke eventuelle huller, samt se hvilke processer det bedst betaler sig at optimere, vurdere materialer, leverandører osv. Med den detaljerede indsigt er det lettere at træffe de rigtige beslutninger, siger Dan Matthews.

IFS Cloud Sustainability Hub gør det desuden muligt at opsamle og præsentere data i rapporter til fx investorer på en standardiseret måde.

-Virksomheder kan vise investorer og myndigheder, hvordan de bidrager til at reducere miljøbelastningen og øger deres økonomiske og sociale ansvar, siger Dan Matthews.

Summen af det bedste

IFS er en virksomhed i stærk udvikling både teknologisk og kommercielt. Med IFS Cloud viser virksomheden igen sin vilje til at drive udviklingen.

-Vi har samlet funktionalitet og styrker fra flere af vores produkter i IFS Cloud. Så alle funktioner er integrerede og tilgængelige i én og samme løsning, på én fælles platform - og altså ikke som sammenstuvede elementer bag en fælles grænseflade, som man ofte ser det, forklarer Dan Matthews.

IFS Cloud-platformen er med andre ord summen af det bedste, IFS kan tilbyde. Det betyder, at mange af de virksomheder, der tidligere har anvendt IFS’ løsninger, med fordel kan flyttet il IFS Cloud.

-En unik egenskab ved IFS Cloud er, at man som kunde kan vælge at køre det hele som en cloudservice fra os eller i sin egen cloud eller som on-premis løsning i et datacenter. Det nemmeste og sikreste er normalt at køre løsningen som en service, men i disse urolige tider kan det være trygt at vide, at valgmulighederne findes, og at det ovenikøbet er nemt at flytte mellem de to alternativer, hvis det skulle blive nødvendigt, siger Dan Matthews.

Platformen er desuden nem at bruge, udvide og skalere. Det er også hurtigere at implementere platformen, og investeringen tjener sig hurtigere hjem.

Læs mere om IFS Cloud

 

Førende leverandør af forretningssystemer (ERP, EAM, FSM)

IFS™ udvikler og leverer forretningssystemer til kunder over hele verden, som producerer og distribuerer produkter, vedligeholder aktiver og driver serviceorienteret virksomhed. Vores 4.000 medarbejdere hjælper mere end ti tusind kunder rundt om i verden via egne kontorer og vores partnernetværk.

Læs mere om IFS Danmark A/S
Kontaktinfo:

IFS Danmark A/S

Arne Jacobsens Allé 15-17

2300 København S

https://www.ifs.com

Kære virksomhedsleder: Du sidder måske på en guldgrube

Servicekontrakter er uafhængige af markedssituationen og bidrager således med den forudsigelighed, som både ledelser og investorer tørster efter.

Teknologi er afgørende for den grønne omstilling

Trods de store udfordringer under COVID-pandemien ligger interessen for at arbejde med bæredygtighed på et højt niveau.

Volvo har knækket koden til remanufacturing

Remanufacturing indsamler brugte komponenter fra køretøjer over alt i verden og genfremstiller dem i samme kvalitet som nyproducerede komponenter.

Norges største eldistributionsselskab vælger IFS Cloud

IFS Cloud skal anvendes af 1800 brugere for at sikre strømlinede arbejdsprocesser på tværs af hele virksomheden.

Fremtidens energibranche

Fortsat fremgang for fornybar energi kræver intelligente it-løsninger

Smart teknologi skaber lønsom vækst i kølvandet på pandemien

Ifølge Martin Gunnarsson, Senior Vice President i IFS R&D, får Covid-19 virksomheder til at ændre deres digitale forretningsmodel.

ERP skal understøtte netværkseffekten

ERP bliver nøglen til den platformsforretning, der i fremtiden bliver virksomheders stærkeste vækstmotor.

ERP skal ud af osteklokken

Grundfortællingen om ERP har altid været, at det er systemer, der favner alle kernefunktioner i en samlet platform.

Kunstig intelligens spotter vores naturlige begrænsninger

Af Lars Kaaberbøl Kristensen, Sr. Principal Sol Architect, IFS

Julemanden optimerer ruten med IFS Service Management-platform

Julemanden ved, at det I år er vigtigere end nogensinde at sprede glæde og give gaver. Der er ikke plads til fejl, når han skal nå at dele gaver ud.

Er du klar til at lægge arm med den cirkulære økonomi?

Køb-og-smid-væk-kulturen er på retræte.

Enkelhed er rammen om fremtidens ERP-systemer

Enkelhed er den fælles paraply for de 5 store tendenser, der kendetegner fremtidens ERP-systemer.

Overlad arbejdet til maskinerne og styrk lønsomheden

Sådan kan kunstig intelligens give dig flere tilfredse kunder - fra kundeservice til serviceteknikerne i marken.

Her gør robotter en forskel i produktionen

Bas de Vos, Director IFS Labs: Mange af vores kunder er udfordrere i deres branche.

Brexit skærper kravene til forretningssystemerne

Mange danske virksomheder vil blive påvirket, når Brexit realiseres. Virksomhederne skal håndtere nye data, og det vil især kunne mærkes i systemerne.

Hop med på den nye kundetendens: Servitization

Glem alt, hvad du har lært om at sælge det billigste, bedste eller hurtigste produkt. Nu handler salg om servitization.

3 tips fra Beijer Electronics: Sådan bliver din virksomhed mere digital

Den svenske techvirksomhed Beijer Electronics ønskede at forandre og forbedre sit produktudbud og transformere virksomheden med IoT.

Smarte applikationer er solid ballast under finansiel turbulens

2019 tegner til at blive et turbulent år. Hvordan ruster virksomhederne sig bedst til dette? Jeg ser tre tendenser, som CFO’en bør holde øje med.

Er du klar til kunstig intelligens i 2019?

2019 tegner til at blive et spændende år for produktionsindustrien. Året, hvor kunstig intelligens bryder gennem loftet og begynder at skabe værdi.

Se flere indlæg

Se alle annonceindlæg