Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Sommerfavoritter: Egon Østergaards yndlingsrejsemål

Et langt arbejdsliv i it-branchen har ført Egon Østergaard, mangeårig direktør for Thy:Data, rundt i verden. Se hans yndlingsrejsemål her.

Topjob i it-industrien fører ofte mange udenlandsrejser med sig.

Forretningsmøder og konferencer, hvor der er mulighed for at møde kontakter, nuværende og potentielle kunder, partnere og lignende, er ofte behageligt placeret på attraktive lokationer rundt omkring i verden.

Egon Østergaard har haft rigtigt mange rejsedage i årenes løb, siden han stiftede Thy:Data i 1986.

I dag er han bestyrelsesmedlem i selskabet, ligesom han fungerer som konsulent og rådgiver for blandt andet datterseskabet Dynaway.

Egon Østergaard har i årenes løb i arbejdsregi besøgt lande som USA, Sydafrika, Norge, Sverige, Holland, Tyskland, Spanien, Italien og Tunesien.

"Jeg har altid gjort en dyd ud af komme ud og opleve noget af landet, når jeg har været afsted," siger Egon Østergaard, der blandt andet ofte benytter sin passion for golf til at komme ud og kigge sig omkring.

Han har ikke i tvivl, når han skal udpege de tre bedste lokationer, han har besøgt i arbejdsregi.

"For mig har Sydafrika klart været det mest interessante. Det er et utroligt smukt land. Naturen var en oplevelse i sig selv, men man kan ikke undgå at bemærke de meget store modsætninger mellem de forskellige befolkningsgrupper," siger han.

Han besøgte Sydafrika lige efter Microsoft købte Navision i 2002 i forbindelse med et Navision-arrangement. Det foregik dels i Cape Town, dels i turist-resortet Sun City.

"Det er helt klart et land, som jeg kommer til at besøge igen en dag," siger han.

Et andet sted, som står klart i Egon Østergaard erindring, er amerikanske Laguna Beach, der ligger tæt på Los Angeles i Californien på den amerikanske vestkyst.

Dette område besøgte han for nogle år siden i forbindelse med et Microsoft arrangement for selskabets såkaldte InnerCircle-partnere.

Det solrige Californien bød på ikke mindst på en golfbane i verdensklasse.

"Det var betagende at spille golf på en bane, hvor der var flot udsigt over Stillehavet fra alle huller, så ser man lidt stort på handicap og points" siger Egon Østergaard.

Hans tredje favorit er Prag, som han har besøgt en del gange - både i professionel og i privat sammenhæng.

"Prag er en kulturby med mange historisk interessante steder. Man føler, at man er i centrum af noget historisk vigtigt, når man går rundt i den indre by," siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere