Amazons nye, bedre og billigere Kindle

Verdens største onlinebutik har annonceret tredje version af sin populære e-bogslæser. Kindle er nu mindre, bedre og kommer i en billigmodel kun med Wi-Fi.

Godt nyt til alle læseheste! Amazon har netop annonceret en helt ny version af e-bogslæseren Kindle. Den nye model er 21 procent mindre, 17 procent lettere og har en seks tommer stor E-Ink-skærm med 50 procent bedre kontrast, der er i stand til at vise og vende de virtuelle sider hurtigere og med skarpere skrifttyper.

Som noget helt nyt for Kindle, så kommer e-bogslæseren nu med indbygget Wi-Fi, så du kan downloade bøger, aviser og magasiner via dit hjemmenetværk eller den superhurtige forbindelse nede på caféen.

Den nye Kindle kommer i to versioner; den ene har kun Wi-Fi, mens den anden også har et 3G-modem til de stunder, hvor du ikke kan finde et gratis Wi-Fi-hotspot. Se dem her hos Amazon.

Danske priser

De to nye gadgets koster henholdsvis 139 og 189 dollars, men der skal også betales toldafgifter og moms, inden du får pakken leveret til hoveddøren. Derfor skal vi danskere aflevere i alt 199,98 dollars for Wi-Fi-modellen mens den lidt dyrere storebror med 3G koster 262,48 dollars. I øjeblikket står dollaren i 5,7 kroner.

Danske brugere af Kindle har adgang til cirka 420.000 engelsksprogede bøger samt et udvalg af amerikanske, britiske og internationale aviser og magasiner. Amazon har ambitioner om at tilføje dansksprogede bøger til Kindle-butikken, men grundet vores lille sprogområde, så står vi ikke forrest i køen.

De nye Kindle-maskiner kan bestilles i enten grå eller hvid
og kommer begge med fire gigabyte hukommelse, hvoraf tre gigabyte kan bruges til indhold. De klarer også PDF- og DOC-filer samt et væld af billedformater og MP3. Slukker du for de trådløse forbindelser, så lover Amazon op til én måneds batterilevetid på en fuld opladning.

Kindle på din telefon eller pc

Har du en iPhone, iPod Touch, iPad eller Android-mobil, så kan du også installere en Kindle-app på dem og få adgang til dine indkøbte bøger der. Amazons WhisperSync sørger automatisk for, at du altid starter fra, hvor du sluttede sidst du læste i bogen.

De nye Kindle-maskiner kan forudbestilles allerede nu og kan leveres fra den 27. august. Amazon tilbyder også en større Kindle DX Graphite-model med 9,7-tommer skærm til knapt 3.000 kroner inklusiv fragt til Danmark - den har vi snart en anmeldelse klar af.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere