Vellykket trådløs gnaver til computerspil

Er du også træt af din kablede spilmus? Så læs vores anmeldelse af Logitechs haleløse gnaver, der kan spurte hurtigere end Wilson Kipketer på en god dag. Få dommen her.

Vellykket trådløs gnaver

Musens ledning er behagelig at slippe for, og hvis du er computerspiller, står det sandsynligvis langt oppe på din ønskeseddel. Derfor kan det næppe komme som nogen overraskelse, at mange spillefugle har anskaffet - eller overvejer at anskaffe - en trådløs gnaver.

Her på redaktionen er holdningen imidlertid, at det kræver nærmest overmenneskelige evner at fremstille en trådløs mus, der har ydelse samt præcision i orden og samtidig ikke overlader ergonomien til lutter tilfældigheder.

For nok har vi prøvet op til flere trådløse mus, men teknologien har bestemt ikke altid været tilfredsstillende, og selv hvis ydelse og præcision var fornuftig, så var der noget andet, vi kunne brokke os over.

Men med Logitech Wireless Gaming Mouse G700 kan vi selvsikkert sige, at vi har fundet erstatningen for vores gamle kablede spilmus. Logitech har omsider besluttet at barbere kablet af sin nye topmodel, og det er en beslutning, vi må bifalde.

Den trådløse teknologi er velfungerende i en sådan grad, at du i praksis ikke mærker, at musen er trådløs. Vi tilsluttede den ekstremt kompakte modtager til testcomputerens USB-port, installerede den nyeste software fra Logitechs webside og var næsten omgående oppe at køre.

Det blev dog nødvendigt lige at tanke lidt strøm på musens genopladelige AA-batterier, en manøvre der foregår ved at tilslutte G700 til en ledig USB-port ved hjælp af det medfølgende kabel. Hvis du skulle have glemt opladerkablet, er det muligt at udskifte de medfølgende batterier med helt almindelige AA-batterier.

Musen kan naturligvis benyttes samtidig, og vi registrerede ingen forsinkelse eller noget signaludfald ved skiftet fra trådløs til kabel.

Oversået med programmerbare knapper

Musens konstruktionsmæssige udformning er tilpasset højrehåndede brugere. Vi bemærkede omgående, at plastikkvaliteten er behagelig at røre ved, og særligt grafitoverfladen på siderne blev hurtigt et hit. Overordnet kan vi slå fast, at musen ligger behageligt i hånden og er udpræget ergonomisk selv efter mange timers brug.

Eftersom målgruppen er computerspillere, er det en nævneværdig tilføjelse, at G700 har intet mindre end 13 knapper i alt, hvoraf otte er programmérbare makro-knapper.

Du kan ligeledes justere scroll-hjulets modstand, alt afhængig af om du vil suse gennem adskillige sider i et Word-dokument på ingen tid, eller om du browser en webside stille og roligt.

Fin software

Logitech-softwaren giver dig mulighed for at justere den såkaldte bevægelsesregistrering fra 200 til 5.700 DPI (dots per inch), hvilket på forståeligt dansk betyder, at du kan indstille musen fra rollatorhastighed til at være hurtigere end en topatlet.

Justeringen sker som udgangspunkt fra den bageste knap på musens top, hvor du kan vælge mellem tre forudindstillede profiler, så du eksempelvis både er rustet til tålmodighedskrævende Photoshop-arbejde og nervepirrende 3D-spil.

Glimrende mus

Vi har benyttet Logitech Wireless Gaming Mouse G700 gennem de seneste uger til en lang række opgaver - hovedsageligt på en 4HD-musemåtte fra Steelseries. Til spilbrug er præcisionen helt forrygende, men musen er ligeledes et kompetent bud på en arbejdsmus. Hvilket i overtegnedes tilfælde ofte kommer ud på et.

Alt i alt har Logitech leveret en trådløs spilmus i særklasse, der koster knap 700 kroner. Vi har ikke kunnet komme i tanker om egentlige minusser, andet end at batteriet før eller siden løber tør for strøm, og er klar med karakteren 5 ud af 6 til den gennemførte mus.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere