Prøvekørt: Vi har haft fingre i Google TV

Som eneste nordiske medie var pcworld.dk med til lanceringen af Logitech Revue i San Francisco. Læs vores første indtryk af Google-boksen her.

SAN FRANCISCO: Efter lanceringen af Logitech Revue med Google TV (se lanceringen her) i San Francisco, fik pcworld.dk mulighed for at lege lidt med den nye boks og få en bedre fornemmelse af, hvad Google TV egentlig er og hvordan det fungerer.

Umiddelbart fungerer systemet som lovet. Revue-boksen kommunikerer med dit flad-tv, din kabel-tv- eller satellitboks og din surroundreceiver.

Det er nemt at søge efter indhold på nettet, dit hjemmenetværk eller på tværs af tv-kanalerne, og de indbyggede apps som eksempelvis Pandora netradio og Netflix video-on-demand fungerede som ventet.

Det er lækkert at have en fuld webbrowser på stuealteret, og vi klikkede os uden problemer ind på pcworld.dk.

Det spændende er, at du har adgang til et væld af videotjenester på nettet, der bruger Flash eller H.264-video, og det er lækkert at kunne besøge IMDB.com, mens du ser en film eller tjekke statistikker og baggrundsviden, mens du lader dig underholde med Champions League-fodbold eller lignende.

Hvor problemløst bliver det egentlig?

Selvom Logitech lover, at det er nemt at sætte op og konfigurere, så føles Revue lidt for kompliceret og nørdet for de fleste almindelige forbrugere.

Du skal rode kabler og fortælle boksen, hvordan den skal snakke med andet grej i din stue, og det er allerede for bøvlet for mange brugere.

Der er også mange variabler, mange ting der kan gå galt, og vi kan ikke lade være med at tænke over, hvor gnidningsfrit Logitech Revue vil fungere dagligdagen.

Vi venter dog med at fælde dom, indtil vi rent faktisk har haft mulighed for at teste den eftertragtede boks.

Sonys tilgang til Google TV virker mere "idiotsikker," firmaet bygger simpelthen Google TV-platformen ind i et helt nyt flad-tv. Fordelen ved Revue er, at millioner af mennesker kan få Google TV ind i stuen uden at skulle investere en halv eller hel månedsløn i et nyt tv.

Selvom vi er skeptiske over, hvor nemt og gnidningsfrit det egentlig bliver at bruge Logitech Revue i stuen, så er der ingen tvivl om, at Google TV har potentiale til at revolutionere og genfortolke det klassiske fjernsyn.

Du har adgang til alverdens indhold. Er det tilgængeligt på nettet, så kan du også se det på dit fladskærm via Google TV.

I de fleste tilfælde betyder det også, at Google ikke skal i gang med lange og komplicerede forhandlinger med filmproducenterne og tv-selskaberne for at få adgang til deres indhold.

Kan videoen findes og streames fra en webside, så kan du se den på dit stuealter.

Du kan læse mere om, hvordan Google TV fungerer på Googles dedikerede webside her, og komme tættere på Logitech Revue på websiden her

Læs også: Galleri - Sådan virker Google TV.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere