Skyd dig selv i brillefri 3D med HTC Evo 3D

Nu vil HTC knockoute den velbyggede Samsung Galaxy S II. Hemmeligheden er brillefri 3D-skærm med høj opløsning og to kameraer på mobilens bagside, der kan knipse billeder og video i 3D. Se HTC Evo 3D her.

Skyd dig selv i brillefri 3D med HTC Evo 3D

Vi har bogstaveligt talt rost Samsungs Galaxy S II-smartphone til skyerne, men fra og med i dag er HTC klar med en seriøs konkurrent.

HTC Evo 3D er ligeledes udstyret med kraftig dobbeltkerneprocessor på 1,2 gigahertz i form af Qualcomms Snapdragon, en gigabyte ram og Android 2.3.

HTC vil dog overliste Samsung med en toptunet 4,3 tommer touch-skærm med en opløsning på 960 x 540 pixel, der skal ses i forhold til Samsung-mobilens opløsning på 800 x 480 pixel. HTC leverer altså et billede, der er 35 procent mere detaljeret end konkurrenten.

Det mest markante fortrin skal dog findes i, at den stereoskopiske skærm byder på brillefri 3D-understøttelse, så du slipper for at benytte et par usexede 3D-briller. Alt andet manglede da også bare.

Vi er imidlertid meget interesserede i at konstatere, om betragtningsvinklerne lader noget tilbage at ønske, og om 3D-implementeringen generelt er spot on.

På mobilens bagside har HTC monteret to kameraer på fem megapixel, der kan optage samtidigt, når du aktiverer den såkaldte 3D-mode. Billederne fra hvert kamera vises simultant på skærmen - men en anelse forskudt - så 3D-effekten opnås i billedet, hvad enten du har skudt video eller fotos.

Kameraerne er udstyret med funktioner, så du nemt skifter mellem 2D og 3D og skyder videoklip i krystal 720p-opløsning med op til 30 billeder per sekund.

3D on demand

HTC udvider desuden paletten af 3D-funktionalitet med en on-demand videotjeneste kaldet HTC Watch, så du også kan se professionelle 3D-film på farten.

Tjenesten giver adgang til at downloade og afspille film med danske undertekster, og HTC fortæller, at 3D-film snart også bliver en mulighed. Filmpriserne kender vi stadig ikke, og vi har ikke mulighed for at bedømme, om sortimentet er noget at råbe hurra for.

HTC Evo 3D har en vejledende udsalgspris på 4.800 kroner og kan købes fra og med i dag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere