Download: To gratis programmer lader dig fjernstyre computere

Bliver du også ofte bedt om at løse it-problemer for venner og familie? Med disse to programmer kan du fjernstyre den problemramte pc direkte fra kontorstolen. Hent dem her.

Download: To gratis programmer lader dig fjernstyre computere

Måske har du æren af at være den primære kontaktperson blandt venner og familie, der bliver tilkaldt, når triste it-problemer skal løses.

It-support behøver dog på ingen måde være en langstrakt og tidskrævende opgave, og du behøver faktisk ikke engang forlade din magelige kontorstol for at få pc'en på rette kurs.

I hvert fald ikke hvis du og den person, du skal hjælpe, installerer et af de her gratis programmer, som hurtigt bliver uundværlige.

TeamViewer

Hvis den person, du skal hjælpe, installerer det populære TeamViewer på sin pc, og du ligeledes har programmet installeret, har du på få sekunder fjernadgang til vedkommendes pc.

Er moster Bodil ikke ferm til at hente, installere og køre programmer, er der stadig håb. Hvis du altså kommer på besøg. For hvis du selv installerer programmet, opretter en TeamViewer-konto og hakker de rette indstillingsmuligheder af, kan du fjernstyre maskinen, blot den er tændt og befinder sig på logonskærmen i Windows.

TeamViewer er gratis til privat brug, mens en betalingsversion er påkrævet til kommercielle formål.

Prøver du alligevel at bruge gratisversionen professionelt, skal du være opmærksom på, at TeamViewer er uddannet til at lure dig. Programmet lukker derfor prompte ned, hvis det føler sig overbevist om, du ikke er privat bruger.

Hent det her.

Mikogo

Det mindre kendte Mikogo befinder sig i samme kategori som TeamViewer, men er ud over fjernstyring også særdeles velegnet til vejledning fra distancen, præsentationer og lignende. Hvis du skal uddanne din familie i billedredigering, er Mikogo et godt udgangspunkt.

Fordelen er, modsat TeamViewer, at programmet er helt gratis både til privat og kommerciel brug. Mikogo kræver, at en person fysisk er til stede ved begge computere. Prøv det her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere