Ny dansk portal vil skabe idræts-Facebook

Dansk sportsportal satser internationalt fra starten - allerede oversat til seks sprog.

Facebook har vundet danskernes hjerter. Men der er stadig plads til nicheportaler her i landet.

Det mener, folkene bag den nye portal Arena365.com, der netop er gået i luften.

Arena365 skal være forum og en portal for idrætsudøvere - både fritidsmotionister og klubfolk. Det vil sige, at man kan planlægge ruter, arrangere træning, finde inspiration i andre brugeres sportslige udfoldelser og lede efter hold og holdkammerater inden for de mest udbredte sportsgrene. Efterfølgende kan man bruge portalen til at samle resultater for at dele dem med andre eller bruge dem til motivation.

»Når du kan omsætte dine fysiske aktiviteter til data, f.eks. ved at notere antal kilometer du har løbet, eller hvor mange timer, du har brugt i fitnesscenteret og poste denne data på din profil og dele den med dine venner og holdkammerater, øges din motivation for at være fysisk aktiv,« fortæller Brian Sejersen Orland, der er blandt initiativtagerne til Arena365.com.

Blandt andre initiativtagere til Arena365.com er folk, der tidligere har søsat roste fora som Radikale.net og Kommunikationsforum.dk.

Arena365 er lavet af PR-bureauet Essencius og softwareudviklingsfirmaet Eksponent, der også har et internationalt håb for deres portal. Arena365 bliver lanceret på dansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.