Artikel top billede

Ny dansk portal vil skabe idræts-Facebook

Dansk sportsportal satser internationalt fra starten - allerede oversat til seks sprog.

Facebook har vundet danskernes hjerter. Men der er stadig plads til nicheportaler her i landet.

Det mener, folkene bag den nye portal Arena365.com, der netop er gået i luften.

Arena365 skal være forum og en portal for idrætsudøvere - både fritidsmotionister og klubfolk. Det vil sige, at man kan planlægge ruter, arrangere træning, finde inspiration i andre brugeres sportslige udfoldelser og lede efter hold og holdkammerater inden for de mest udbredte sportsgrene. Efterfølgende kan man bruge portalen til at samle resultater for at dele dem med andre eller bruge dem til motivation.

»Når du kan omsætte dine fysiske aktiviteter til data, f.eks. ved at notere antal kilometer du har løbet, eller hvor mange timer, du har brugt i fitnesscenteret og poste denne data på din profil og dele den med dine venner og holdkammerater, øges din motivation for at være fysisk aktiv,« fortæller Brian Sejersen Orland, der er blandt initiativtagerne til Arena365.com.

Blandt andre initiativtagere til Arena365.com er folk, der tidligere har søsat roste fora som Radikale.net og Kommunikationsforum.dk.

Arena365 er lavet af PR-bureauet Essencius og softwareudviklingsfirmaet Eksponent, der også har et internationalt håb for deres portal. Arena365 bliver lanceret på dansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere