Artikel top billede

Microsoft løfter snart sløret for ny hardware: Ny Surface kan være på trapperne

Microsoft har annonceret et event i slutningen af oktober måned, og det forventes, at softwaregiganten vil tale om ny Surface-hardware.

Microsoft afholder et event i New York 26. oktober for at fremvise kommende nyheder ved Windows 10.

Rygterne og diverse læk har længe floreret på nettet omkring eventet, der forventes at handle om nye Surface-produkter.

Dog skal du ikke regne med, at eventet bliver lige så stort rent nyhedsmæssigt som sidste års event, hvor både Lumia 950-telefonerne og Surface Book-computeren blev lanceret.

Det kan du forvente

Alle rygter og læk peger på en lancering af en all-in-one computer i Surface-familien i stil med Apples iMac-computer, hvor selve computer-hardwaren er indbygget i en skærm. 

Der har blandt andet være læk af både mus og tastatur til den rygtede Surface-stationære, ligesom flere mediers anonyme kilder omtaler produktet. 

Læs også: Rygte: Flere nye Surface-produkter på vej fra Microsoft

Dog skal du ifølge The Verge ikke regne med at se en Surface Pro 5 eller en Surface Book 2-computer. Det forventes heller ikke, at Microsoft lancerer en Surface-smartphone.

Vi kommer vi også til at se, hvad vi kan forvente af nye funktioner til Windows 10 i den kommende fremtid. Microsoft arbejder på to større opgraderinger til Windows 10, hvoraf den ene forventes at udkomme i starten af 2017.

Du kan se eventet via dette link eller læse om nyhederne d. 26 på Computerworld. 

Læs også: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere