Artikel top billede

Microsoft løfter snart sløret for ny hardware: Ny Surface kan være på trapperne

Microsoft har annonceret et event i slutningen af oktober måned, og det forventes, at softwaregiganten vil tale om ny Surface-hardware.

Microsoft afholder et event i New York 26. oktober for at fremvise kommende nyheder ved Windows 10.

Rygterne og diverse læk har længe floreret på nettet omkring eventet, der forventes at handle om nye Surface-produkter.

Dog skal du ikke regne med, at eventet bliver lige så stort rent nyhedsmæssigt som sidste års event, hvor både Lumia 950-telefonerne og Surface Book-computeren blev lanceret.

Det kan du forvente

Alle rygter og læk peger på en lancering af en all-in-one computer i Surface-familien i stil med Apples iMac-computer, hvor selve computer-hardwaren er indbygget i en skærm. 

Der har blandt andet være læk af både mus og tastatur til den rygtede Surface-stationære, ligesom flere mediers anonyme kilder omtaler produktet. 

Læs også: Rygte: Flere nye Surface-produkter på vej fra Microsoft

Dog skal du ifølge The Verge ikke regne med at se en Surface Pro 5 eller en Surface Book 2-computer. Det forventes heller ikke, at Microsoft lancerer en Surface-smartphone.

Vi kommer vi også til at se, hvad vi kan forvente af nye funktioner til Windows 10 i den kommende fremtid. Microsoft arbejder på to større opgraderinger til Windows 10, hvoraf den ene forventes at udkomme i starten af 2017.

Du kan se eventet via dette link eller læse om nyhederne d. 26 på Computerworld. 

Læs også: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere