Artikel top billede

Microsoft løfter snart sløret for ny hardware: Ny Surface kan være på trapperne

Microsoft har annonceret et event i slutningen af oktober måned, og det forventes, at softwaregiganten vil tale om ny Surface-hardware.

Microsoft afholder et event i New York 26. oktober for at fremvise kommende nyheder ved Windows 10.

Rygterne og diverse læk har længe floreret på nettet omkring eventet, der forventes at handle om nye Surface-produkter.

Dog skal du ikke regne med, at eventet bliver lige så stort rent nyhedsmæssigt som sidste års event, hvor både Lumia 950-telefonerne og Surface Book-computeren blev lanceret.

Det kan du forvente

Alle rygter og læk peger på en lancering af en all-in-one computer i Surface-familien i stil med Apples iMac-computer, hvor selve computer-hardwaren er indbygget i en skærm. 

Der har blandt andet være læk af både mus og tastatur til den rygtede Surface-stationære, ligesom flere mediers anonyme kilder omtaler produktet. 

Læs også: Rygte: Flere nye Surface-produkter på vej fra Microsoft

Dog skal du ifølge The Verge ikke regne med at se en Surface Pro 5 eller en Surface Book 2-computer. Det forventes heller ikke, at Microsoft lancerer en Surface-smartphone.

Vi kommer vi også til at se, hvad vi kan forvente af nye funktioner til Windows 10 i den kommende fremtid. Microsoft arbejder på to større opgraderinger til Windows 10, hvoraf den ene forventes at udkomme i starten af 2017.

Du kan se eventet via dette link eller læse om nyhederne d. 26 på Computerworld. 

Læs også: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere