BreakingCIO Peter Cabello stopper i Pandora: "Det mit team har opnået på få år er intet mindre end enestående."

Dansk sikkerhedsfirma med tidligere Infinigate-direktør i spidsen færdig: Erklæres konkurs

Det danske sikkerhedsfirma Dexceo er under konkursbehandling.

Det danske sikkerhedsfirma Dexceo er gået konkurs, viser et dekret fra Sø- og Handelsretten.

Her fremgår det, at Dexceo blev taget under konkursbehandling 1. november efter, at der den 26. oktober blev indgivet en konkursbegæring mod selskabet.

Kurator Lotte Lundin fra advokatfirmaet TVC oplyser til Computerworld, at hun ikke vil udtale sig om sagen.

Mange års erfaring fra it-branchen
Det har heller ikke været muligt at få en kommentar fra Dexceos ejer og stifter, Dennis Wøldike.

Dennis Wøldike har mange års erfaring fra den danske it-branche, hvor han i en årrække var landechef for den danske afdeling af den schweizisk-ejede sikkerhedsdistributør Infinigate.

I 2012 forlod han direktør-posten hos Infinigate "efter gensidig aftale”. Det kan du læse mere om her: Infinigate afviser drama bag direktør-exit

Dennis Wøldike har desuden en fortid som chef for sikkerhedsleverandørne IT2Trust, og Swan Distribution.

Han stiftede Dexceo i 2013, men selskabet har ifølge regnskabstallene haft udfordringer.

Regnskaberne viser således, at Dexceo i det seneste regnskabsår landede et underskud på 212.488 kroner efter skat og kom ud med en negativ egenkapital 162.488 kroner.  

Selskabet har specialiseret sig i salg og distribution af it-sikkerheds- og netværksløsninger, men der har været stille  om selskabet i nogen tid. 

De seneste aktiviteter på selskabets websites blog er dateret i slutningen af august.

Det samme gælder de seneste opslag på Dexceos Facebook-side, hvor seneste opdatering er fra 25. august.

Her finder vi også en enkelt anbefaling, hvor en bruger skriver, at selskabet "med nogle af markedets største producenter inden for it-sikkerhed i ryggen er en stærk partner hos forhandlerne."

Læs også: 

Brat exit: Wøldike færdig i Infinigate  

Wøldike vil investere i vækst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Løbet er kørt for Intels lynhurtige lager-teknologi ’Optane’: Aflives om kort tid
Det er slut med de lynhurtige Optane-ssd diske til desktop-pc'er. Om godt en måned er løbet helt kørt.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.