Acer tager skandinavisk salgsdirektør fra HP

HP?s Peter Kristensen afløser Allan Sonne-Schmidt som nordisk chef for consumerkanalen. Han skal være med til at samle de nordiske Acer-aktiviteter.

I næste uge tiltræder Peter Kristensen som Acers nordisk chef for consumerkanalen. Han kommer fra en lignende stilling hos HP, hvor han indtil nu har været salgsdirektør for consumerprodukter i Skandinavien.

Peter Kristensen afløser Allan Sonne-Schmidt, der hidtil har haft stillingen. Allan Sonne-Schmidt fortsætter dog som dansk landechef for Acer.

»Jeg har ansat Peter Kristensen fordi vi har brug for et stort og stærkt team med en god professionalisme,« siger Semmy Levit, der er Acers regionaldirektør for Nordvesteuropa.

Udnævnelsen sker efter en større omorganisering af Acer i løbet af 2009, hvor de nordiske lande fremover skal arbejde tættere sammen. I foråret 2009 blev 38-årige Semmy Levit nordisk ansvarlig og er i dag regionaldirektør for de to Acerbrands Acer og Emachines med ansvar for Norden, Baltikum, Storbritannien og Irland.

»Det er mest rimeligt at se det nordiske marked samlet. Tidligere har de fire nordiske lande været styret separat, men nu bliver de styret samlet fordi de store forhandlere også er nordiske. Det gør vil for at få reaktionstiden ned og få den nødvendige effektivitet,« siger Semmy Levit.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere