Artikel top billede

Telia bekræfter opsigelse af Telekæden

31. august er sidste dag i samarbejdet mellem Telekæden og Telia.

Salgsdirektør i Telia Michael Bech bekræfter nu, at teleoperatøren stopper sit samarbejde med Telekæden.

»Vi har en samarbejdsaftale, som stopper om tre måneder eller helt præcis den 31. august,« siger Michael Bech til CRN.

Han ønsker ikke at uddybe begrundelsen for det afbrudte samarbejde, men peger på, at telebranchen i et stykke tid har været på vej væk fra salg af abonnementer via selvstændige forhandlere.

»Du kan se en overskrift hos alle teleselskaber om, at egendistribution og salg via egne butikker er vejen frem. Det er den vej de fleste operatører går, og det gælder også for os i Telia. Det sikrer en tæt dialog med kunderne, og derfor satser vi nu på vores egne butikker,« siger Michael Bech.

Opsigelsen af Telia- samarbejdet kommer kun to måneder efter at også Telenor forlod Telekæden, som dermed står til bage med TDC som den eneste af de fire dominerende teleudbydere på det danske marked.

Telekædens direktør Rolf Ovesen er meget kort for hovedet da CRN beder om en kommentar til situationen.

»Jeg har ingen udtalelser. Farvel,« lyder det fra Rolf Ovesen før han lægger røret på.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.