Artikel top billede

TimeComputer dropper guld-status

Krisen har tvunget CBC-forhandleren TimeComputer til at rebe sejlene. Nu fravælger forhandleren sin status som guldpartner hos Microsoft.

Efter et par hårde kriseår er den Hvidovre-baserede hardware- og hostingforhandler TimeComputer nu inde i mere smult vande. Et underskud på halvanden million kroner i 2008/09 er i det seneste regnskab er afløst af et lille overskud før skat på knap 60.000 kroner.

»Vi havde en vækstplan, som blandt andet betød, at vi i sommeren 2008 ansatte to mand, så vi kom op på ni ansatte, Men så kom der en krise, som ikke var en del af planen,« fortæller direktør Jan Spure som forklaring på underskuddet i det foregående regnskab.

I dag er TimeComputer ifølge Jan Spure tilbage på samme niveau, som før krisen satte ind. For at få skuden på ret køl, har man dog måttet skære ned på bemandingen. Det har kostet tre ansatte deres job, så man nu er nede på i alt seks medarbejdere.

»Men vi kan godt mærke, at kunderne stadig har lange beslutningstider,« siger Jan Spure.

TimeComputer lever af serviceaftaler med SMB-kunder, som vælger at outsource drift og vedligeholdelse af deres it. Jan Spure vurderer derfor, at det ikke bliver nødvendigt at bevare sin status som guldpartner hos Microsoft, som ellers netop har øget kravene til certificeringer hos forhandlerne.

»Jeg går ikke så meget op i alt det med partnerstatus. Det siger ikke så meget om, hvad man kan. De krav producenterne stiller, er ikke noget kunderne interesserer sig synderligt for. De ved jo dybest set ikke, hvad det betyder,« siger Jan Spure.

Han erkender dog, at høje certificeringer kan have god markedsføringsværdi overfor større kunder.

»Det tager tre-fire måneder at læse sig til en af Microsofts nye certificeringer, men det betyder ikke, at man får den nødvendige praktiske erfaring,« mener Jan Spure
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”