Artikel top billede

Fyret Fona-chef kan også miste sin helikopter

Aktier, selskabsanparter, et vinlager og en helikopter er blandt de ejendele, som fogedretten har lagt beslag på i forbindelse med bedrageri-sagen mod en tidligere Fona-indkøbschef.

En helikopter af mærket Robinson Mariner er en af de mere kuriøse effekter på listen over personlige ejendele, som den tidligere indkøbschef i Fona, kan miste, hvis han på et tidspunkt bliver dømt i den bedragerisag, som hans tidligere arbejdsgiver F Group – selskabet bag Fona - har anmeldt til Københavns Politi.

Efter at CRN i sidste uge kunne fortælle, at F Group har taget pant i den mistænktes Gentofte-villa, har fogedretten givet CRN aktindsigt i den kendelse, som blev afsagt den 25. november. Af dokumenterne fremgår det, at fogeden udover et pant på halvanden million kroner i den mistænktes private bolig, også har gjort udlæg i en stribe forskellige aktiver, som til hører den mistænkte.

Det mest iøjnefaldende er en Robinson Mariner 22-helikopter, som til daglig er hjemmehørende i Roskilde (se foto). Derudover har fogeden båndlagt anparterne i et selskab, som den mistænkte ejer ved siden af det selskab, hvor en del af det påståede bedrageri angiveligt er foregået.

Desuden omfatter fogedsagen også en mindre aktiebeholdning, et B&O-tv med tilhørende højttalere plus indholdet af et større vinlager.

Når fogedretten tager pant i så mange af den mistænktes ejendele, tyder det på, at de samlede krav fra F Group i forbindelse med svindel-anmeldelsen er en del større end de to-tre millioner kroner, som værdien af den mistænktes ejendele løber op i.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Danske Globeteam solgt: Aktiemajoriteten overtages af stor kapitalfond - skal nu gøres klar til international ekspansion
Direktør Claus Moldow og Kirk Kapital sælger deres fremgangsrige danske konsulenthus Globeteam til den store kapitalfond Norvestor.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.