Artikel top billede

Bestyrelsesmedlemmer køber Kerfi-boss ud af Credocom

Credocom-direktør René Bukrinsky har nu fundet en løsning på det problem, der opstod da Steen Louis Reinholdt forlod Credocom for at blive direktør i og medejer af Kerfi. Reinholdts ejerandel er nu videresolgt til Bjørn Nielsen og Claus Matthiesen, der er formand for Credocoms bestyrelse.

Forhandleren Credocom har fået en kapitalforhøjelse på 214.286 kroner til kurs 140. Pengene stammer fra aktier, som daværende medejer Steen Louis Reinholdt havde i selskabet.

Samtidig har bestyrelsesformand Claus Matthiesen og Bjørn Nielsen købt sig til en plads i Credocoms ledelse. Og Credocom-boss Rene Bukrinsky lægger hellere ikke skjul på, at det skal koste noget, at være part i en overskudsgivende virksomhed.

»Der er jo ikke noget, der er gratis her i livet, hellere ikke at købe en del af en virksomhed, der laver et pænt overskud,« siger René Bukrinsky, som dermed peger tilbage på Credocoms seneste 2007-regnskab, hvor selskabet tredoblede sit resultat til 525.000 kroner før skat.

Credocom-direktør Rene Bukrinsky betegner kapitalforhøjelsen som skatteteknisk manøvre, således at selskab får det fulde gavn af midlerne, uden at beløbet bliver beskattet.

»Jeg har ikke brug for at få pengene ud i mit holdingselskab, så derfor har vi valgt at sige, at pengene er bedre tjent i firmaets kasse,« lyder det fra Credocom-bossen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockhain-løsning fra bunden”
Interview: Blockchain-teknologien udvikler sig lige så hastigt som internettet gjorde i 90’erne, lyder det fra Mærsk-veteranen Lone Fønss Schrøder, som i dag står i spidsen for Lars Seier Christensens blockhain-satsning Concordium. Hun vurderer samtidig, at Mærsk ville have valgt en anden løsning til sin meget omtalte blockchain-satsning, hvis selskabet i dag skulle bygge en løsning fra bunden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.