Artikel top billede

Salgsdirektør forlader Atea

Efter 12 år hos Atea siger salgsdirektør Frederik Bentler farvel. Han afviser, at hans exit hænger sammen med ny lønpolitik hos Atea.

39-årige Frederik Bentler siger farvel til et jobbet som salgsdirektør hos forhandlergiganten Atea, hvor han hidtil har haft ansvaret for salg af hardware til primært private, men også offentlige volumenkunder.

Den pludselige exit sker efter hans eget udsagn, fordi han trænger til luftforandring efter 12 år i samme virksomhed. Han afviser samtidig, at hans farvel skyldes den ændrede lønpolitik i Atea, som ifølge direktør Peter Trans betyder et opgør med anciennitetslønninger.

Han fortæller dog, at han ikke har noget nyt job på hånden efter at han tidligere på måneden opsagde sit job.

»Det er et godt spørgsmål, hvad jeg skal lave nu. Atea er vokset voldsomt. Det betyder, at vi i dag står mere på mål for at holde fast i vores kunder, mens min styrke er at spille angrebsfodbold,« siger Frederik Bentler, som har sidste arbejdsdag hos Atea i dag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere