Artikel top billede

Salgsdirektør forlader Atea

Efter 12 år hos Atea siger salgsdirektør Frederik Bentler farvel. Han afviser, at hans exit hænger sammen med ny lønpolitik hos Atea.

39-årige Frederik Bentler siger farvel til et jobbet som salgsdirektør hos forhandlergiganten Atea, hvor han hidtil har haft ansvaret for salg af hardware til primært private, men også offentlige volumenkunder.

Den pludselige exit sker efter hans eget udsagn, fordi han trænger til luftforandring efter 12 år i samme virksomhed. Han afviser samtidig, at hans farvel skyldes den ændrede lønpolitik i Atea, som ifølge direktør Peter Trans betyder et opgør med anciennitetslønninger.

Han fortæller dog, at han ikke har noget nyt job på hånden efter at han tidligere på måneden opsagde sit job.

»Det er et godt spørgsmål, hvad jeg skal lave nu. Atea er vokset voldsomt. Det betyder, at vi i dag står mere på mål for at holde fast i vores kunder, mens min styrke er at spille angrebsfodbold,« siger Frederik Bentler, som har sidste arbejdsdag hos Atea i dag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere