Kontor Syd gør 11 chefer til medejere

Otte millioner kroner i overskud før skat på baggrund af en omsætning på omkring 210 millioner kroner lægger baggrund for, at Kontor Syd-gruppen nu gør 11 medarbejdere til medejere.

Kontor Syd sætter en tyk streg under at være sværvægter i den frivillige CBC-kæde med et overskud på otte millioner kroner før skat og en omsætning i omegnen af 210 millioner kroner.

Samtidig med offentliggørelsen af årsresultat fra 2007/08 melder Kontor Syd-ejer Svend-Aage Kjær ud, at han har gjort 11 afdelingschefer til medejere af Kontor Syd.

»Jeg skal bruge min tid på at gå ud og købe virksomheder op. Helst i det syd- og sønderjyske, så det kan bakke op om vores eksisterende forretning,« siger Svend-Aage Kjær.

Han nægter, at den nye struktur betyder, at han er på vej ud af forretningen.

»Jeg vil ikke kalde det et generationsskifte. For jeg er ikke parat til at stoppe nu. Det handler om, at jeg vil bruge min tid på det, der er sjovt og sprede kompetencerne i virksomheden. Jeg har nogle dygtig afdelingschefer, som jeg derfor har gjort til medejere,« fortæller Svens-Aage Kjær.

Den nye organisation kommer efter et år, hvor organisationen er blevet trimmet efter opkøb af blandt andet to CBC-kolleger. Den trimning er nu færdig, og der skal derfor mere fokus på vækst.

»Jeg har fået at vide af min bestyrelse, at jeg skal ud og købe virksomheder op,« griner Svend-Aage Kjær.

Samtidig har Svend-Aage Kjær købt de to hidtidige medejere ud af Kontor Syds ERP-selskab, IT Solution Point.

»Jeg har købt Bent Christensen og Bent Laursen ud og gjort et par dygtige medarbejdere til medejere i stedet for,« fortæller Svend-Aage Kjær.

Bent Christensen var en passiv investor, der har tjent penge på at starte den lokale virksomhed. Infocom (kendt som Mærsk Data Defence), mens Bent Laursen oprindeligt var direktør for IT Solutions Point.

For Svend-Aage Kjær har den nye struktur i Kontor Syd-gruppen været vigtig.

»Jeg har nået et punkt, hvor jeg skal lade være med at lave de ting, som jeg ikke er dygtig til. Derfor har jeg delegeret arbejdet ud og vil lave det, jeg er god til: køb af virksomheder, lidt salg og marketing og så de bløde ydelser, som gør, at medarbejderne synes det er sjovt at arbejde for Kontor Syd.«




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere