Artikel top billede

Fejlsatsninger og uenighed hos ejere bag Zitech-konkurs

De to ejere bag Zitech kunne ikke enes om vejen frem for Zitech.

Et fejlslagent mediecenter-projekt var medvirkende årsag til, at det til sidst gik galt for Zitech. Virksomheden havde for fire år siden på vej med et støjsvagt mediecenter, som man selv havde udviklet og ville sælge både i Danmark og i udlandet. Men projektet blev aldrig gennemført og til sidst opgivet.

Advokat Christian Elmer, der repræsenter kurator i Zitechs konkursbo, Jørgen Elmer oplyser, at ejerne har beskrevet vejen til Zitechs som »en række fejlslagne satsninger samt uenigheder mellem ejerne«.

»Der var uenighed om, hvordan Zitech skulle kører videre og i hvilket omfang, det skulle fortsætte,« siger Christian Elmer.

Overfor CRN er de to hidtidige ejere, Mette Agerlin og Rene Nortung ganske fåmælte om, hvilke projekter der gik galt og førte til konkursen, men Mette Agerlin indrømmer dog, at satsningen på et mediecenter ikke levede op de to ejeres ambitioner.

»Mediecenteret var et af de projekter, der ikke gik som forventet,« siger tidligere medejer af Zitech, Mette Agerlin.

Hun dannede tidligere privat par med den anden ejer, Rene Nortung, og syntes, det er godt at de to nu splittes omkring Zitech-butikkerne.

»Det er på tide at komme videre med det, man skal her i livet,« siger Mette Agerlin.

Samarbejdet mellem de to fortsætter dog omkring en virksomhed med hosting og computerudlejning samt et konferencecenter og udlejning af kontorer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.